Örümcek Adam’ın geleceği belli oldu

Örümcek Adam'ın geleceği belli oldu

Sony ile Disney, Örümcek Adam (Spider-Man) üzerinde anlaştılar.

Spider-Man için yollarını ayırmayı planlayan iki stüdyo, Spider-Man: No Way Home’u, Disney+ üzerinden gösterime sunma kararı aldı. Ayrıca Spider-Man: Homecoming ve Spider-Man: Far From Home filmlerinin de platform üzerinden izlenebileceği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, yönetmenliğini Jon Watts’ın yaptığı, başrolü Tom Holland’ın üstlendiği  Spider-Man üçlemesi, No Way Home’un ardından Sony’ye geçiş yapacak. Karakterin nasıl evren değiştireceği henüz bilinmiyor. Bilinen tek şey, üç Spider-Man filminin de Disney+’ta gösterime gireceği.

Sony aynı zamanda Disney’e ait olan diğer platform ve kanallar için de yapım üretiyor. Bu platformlar arasında Hulu, ABC, FX ve Star bulunuyor.

Beyazperde’nin haberine göre, neredeyse tüm Marvel çizgi roman hakları Disney’in elinde bulunuyor. Fox’u satın almasıyla birlikte X-Men karakterlerinin hakları da Disney’e geçmişti. Ama Sony, bazı Marvel karakterlerini elinde tutmayı tercih ediyor. Spider-Man için Disney ile iş birliği yapma yoluna gitmişti. Ancak aralarında çıkan anlaşmazlık, iş birliğinden vazgeçmelerine neden oldu.

Stüdyolar arasındaki bu anlaşmaya Spider-Man’in yanı sıra, Jumanji, Hotel Transylvania dahil edildi. Şimdilerde Spider-Man: Homecoming filmi Netflix’te bulunuyor. No Way Home, önce Netflix’te gösterilecek. Ardından Disney+’a taşınacak.
Spider-Man: No Way Home, 17 Aralık 2021’de vizyona girecek.

Sony ve Disney anlaştı, Spider-Man'in (Örümcek Adam) geleceği belli oldu - 6

Sony ve Disney anlaştı, Spider-Man'in (Örümcek Adam) geleceği belli oldu - 2

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!