Öperim Yüreğinden Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, ulusal egemenliğin ilk kez uygulandığı Büyük Millet Meclisi’nin açılışının yüzüncü yılı… Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Dünyada ilk kez olarak çocuklara armağan ettiği “Çocuk Bayramı”… Türk Çocuklarına ne mutlu ki böyle bir lidere sahipler. Kendilerini çok seven ve onları geleceği gören Dünyanın gördüğü en büyük Komutan ve Devlet Adamı ve O’nun çocuklara armağan ettiği bu güzel gün…

Evlatlarımıza kutlu olsun.

Ama bu yıl ne Tüm Dünya’dan çocuklar olacak. Ne de makamlara çocuklar oturacak. Bu yıl uzun yıllardır ilk defa 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı evlerde kutlanacak. 23 Nisan gecesi saat 21.00 de tüm Türkiye aynı anda hep bir ağızdan İstiklal Marşı okuyacak.  Şimdiler de canım acımıyor değil, hem de çok acıyor. Çocuklarımız hayat pınarlarımız, bizlerin geleceği ve yarınların güvencesi tek umutlarımız. Onlara armağan edilen bu bayramı unutmuyoruz ama onlara yeteri kadar her şeyi verebiliyor ya da onlara tarihi ve değerlerini unutmamaları için neler yapıyoruz.

Gelin biraz empati yapalım mı ne dersiniz?  2020 yılında çok şeyleri büyütürken çocuklarımızı koruyamadığımız ve teknolojiye mahrum ettiğimiz, tacizlere kurban verdiğimiz minik yavruları nasıl unutalım… Kutlayalım 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını kutlayalım, ama küçüldükçe büyümeyi öğrenemeyen biz bireyler daha çok canımız yanarak kutlayacağız bu bayramları… Pırlanta gibi yürekleri olan çocuklarımıza eskisi gibi zaman ayırmayı unuttuğumuz için daha çok canımız yanacak. Elimizden kayıp giden çocuklarımıza Mustafa Kemal Atatürk’ü en iyi şekilde anlatmadıkça çok kutlayacağız çok… Her dikilen fidanın yarın için umut olduğunu öğrenemedikçe her gün bir parça eksileceğiz. 

Bizim çocuklarımıza biz olmayı ve bu vatanın çocukları olarak değerleri ile büyümeyi anlatmadıkça hep tükeneceğiz. Kutlayalım çocuklar hem de en güzelinden umudum var halen güzel kalplerinizde MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ü taşıyan siz çocuklar, hatırlatın bazen bize… Deyin, koparın bizi sosyal medya dedikleri ve teknoloji canavarı olan her şeyden… Doğru bilgiler yükleyin bizim belleklerimize ve sahip çıkın bize… Çünkü elma fidanı dikince armut toplayamayız. Ne vereceksek onu alacağız. Bu günlerde bizleri affedin, yine de bizim sizlere vermeyi unuttuğumuz değerleri, bizlere de hatırlatın olur mu?

EKİN ÇOCUKLAR SEVGİ EKİN, ÖRNEK OLUN SEVGİSİZ YÜREKLERE…

OKUYUN ÇOCUKLAR DEFALARCA OKUYUN..

BAYRAĞIN BU KUTSAL TOPRAKLARIN, BU GÜZEL VATANIN DEĞERİNİ BİLİN…

SAHİP ÇIKIN ÇOCUKLAR ÇÜNKÜ BU BAYRAMLAR GELECEĞİNİZ, UMUDUNUZ,

AYDINLIK YARINLARINIZ…

ŞİMDİ KUTLU OLSUN EMEKLERİNİZ…

Bizler bazen size en güzelini veremesekte…

Atatürk’ün sizlere armağan ettiği bu bayrama sahip çıkarak yürüyün….

Bayramınız kutlu olsun sevgilerimle…

ÖPERİM YÜREĞİNİZDEN ÇOCUKLARIM…

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!