Okeanos Tercüme

Okeanos Tercüme

Bulgarca çeviri, Okeanos Tercüme, Bulgarca ve Türkçeye eşit düzeylerde hakim Bulgarca tercümanlarıyla Bulgarca çeviri ihtiyaçlarınızda tam, doğru ve güvenilir Bulgarca çeviri hizmeti sağlamaktadır.

Bulgaristan-Türkiye İlişkileri

Bulgaristan ve Türkiye eski zamanlardan beridir iyi ve dostane ilişkiler içerisinde olan iki ülkedir. Geçmişten bugüne ikili ilişkilerde her zaman ilerleme ve gelişme kaydedilmiştir. Yapılan işbirlikleri, stratejik ortaklıklar ve üst düzey ziyaretlerle ilişkiler bugünkü şeklini almıştır. 

Göç mübadelesinin bir sonucu olarak Türkiye’de yaşayan birçok Bulgar vatandaşı bulunmaktadır. Aynı şekilde Bulgaristan’da çok sayıda Türk vatandaşı yaşamlarını sürdürmektedir.  İki ülke ilişkilerinin temelinde bu konu yatmaktadır. 

Bulgarca Çeviri Hizmetine Hangi Alanlarda İhtiyaç Duyulmaktadır?

Bulgarca çeviri hizmetine bugün birçok alanda ve birçok işlem için ihtiyaç duyulmaktadır. Bulgarca çeviri taleplerinin başını vatandaşlık, çalışma ve ikamet izni başvuruları çekmektedir. Aynı zamanda eğitim başvuruları ve sağlık turizmi kaynaklı tıbbi alanda duyulan ihtiyaçlar en önemli Bulgarca çeviri taleplerini oluşturmaktadır. Türkiye ile Bulgaristan’ın dış ticaret ilişkileri kapsamında da birçok işlem için Bulgarca çeviri hizmeti talep edilmektedir.

Okeanos Tercüme, yukarıda bahsi geçen konular dahil olmak üzere bireysel ve kurumsal müşterilerinin tüm Bulgarca çeviri taleplerini karşılamaktadır. Bünyesinde bulunan deneyim sahibi Bulgarca tercümanlarıyla müşterilerine kalite ve güvenilirlik garantisi sağlamaktadır. 

Sağlık Turizmi Kapsamında Bulgarca Çeviri Hizmeti

Türkiye bugün sağlık turizmi kapsamında komşularından ve yurtdışından birçok hastayı kendisine çeken bir ülke konumundadır.  Bulgaristan’dan birçok vatandaş bu kapsamda ülkemizi ziyaret etmektedir. 

Okeanos Tercüme, sağlık turizmi kapsamında birçok tıbbi raporun Bulgarca çeviri işlemini gerçekleştirmektedir. Hasta ve doktor arasındaki iletişimin sağlanması adına Bulgarca yeminli tercümanları aracılığıyla Bulgarca sözlü tercüme hizmeti sağlamaktadır.

Eğitim Başvurularınızda Bulgarca Çeviri Hizmeti

Ülkemizden Bulgaristan’a, Bulgaristan’dan da ülkemize eğitim görmek üzere seyahat eden öğrenciler bulunmaktadır. Okeanos Tercüme, öğrenci belgesi, diploma, transkript vb. belgeleriniz için profesyonel Bulgarca çeviri hizmeti sunmaktadır. Belgeleriniz talep etmeniz halinde sizlere Bulgarca yeminli tercüman kaşe ve imzasıyla teslim edilmektedir. Noter tasdiki gerektiği durumlarda belgenizin Bulgaristan’dan apostilli olarak gelmesi gerekmektedir. 

İsim Denklik İşlemlerinizde Bulgarca Çeviri Hizmeti

En sık Bulgarca çeviri hizmeti talep edilen işlemlerden birisidir.  Bulgaristan’dan Türkiye’ye göç etmiş vatandaşların isim değiştirme işlemlerinde ve sonrasında sorun yaşamamaları adına isim denklik belgesi almaları gerekmektedir.  Bu hususta apostilli kimliği, pasaport veya doğum belgesi noter onaylı çevrilmelidir. Okeanos Tercüme, sektördeki tecrübesi ile birçok Bulgar vatandaşının evraklarının noter onaylı çevirisini sağlayarak denklik almalarına yardımda bulunmuştur.

Evlilik ve Boşanma İşlemlerinde Bulgarca Çeviri Hizmeti

Evlilik ve boşanma işlemleri Bulgarca çeviri hizmetine sıklıkla ihtiyaç duyulan bir diğer alandır. Okeanos Tercüme, tüm alanlarda olduğu gibi bu alanda da uzman Bulgarca tercümanlarıyla güvenilir Bulgarca çeviri işlemi gerçekleştirmektedir.

Tüm Terminolojilerde Bulgarca Çeviri Hizmeti

Okeanos Tercüme, her alanda uzman Bulgarca tercüman kadrosuna sahiptir. Böylelikle tüm terminolojilerde profesyonel Bulgarca çeviri hizmeti vermektedir.  Kullanım kılavuzları, kataloglar, broşürler vb. teknik dokümanlar teknik terminoloji ile uyumlu ve doğru bir şekilde çevrilmektedir. Fatura, bilanço, şirket evrakları, sözleşmeler, toplantı tutanakları, banka evrakları, mahkeme evrakları vb. tercüme edilmektedir. Tüm evrakların çevirisinde terminolojik tutarlılık ve doğruluk sağlanmaktadır.

Bulgarca Çeviride Uygun Fiyat, Hız ve Kalite Bir Arada Okeanos’da

Okeanos Tercüme hem Bulgarca hem de Türkçeye son derece hakim Bulgarca tercümanları bünyesinde bulundurmaktadır. Böylelikle Bulgarca tercüme belgelerinizde veya projelerinizde her iki dil için de doğruluk, akıcılık ve tutarlılık sağlanmaktadır. 

Okeanos, Bulgarca çeviri fiyatlarını karakter sayısı üzerinden belirlemektedir. Matbu belgeleriniz ve yeminli tercüme evraklarınız için belge bazlı ve sayfa sayısı üzerinden değerlendirme gerçekleştirilmektedir.  Her daim uygun ve indirimli fiyatlar üzerinden teklif verilmektedir. Uygun Bulgarca çeviri fiyatları ile hız ve kalite bir arada Bulgarca çeviri hizmet sağlanmaktadır.

Bulgarca çeviri hizmetleri hakkında detaylı bilgi için www.okeanostercume.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz. Aynı zamanda 0553 910 31 32 veya 0212 221 45 21 numaralı hatlarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!