Öcalan’ın Mektubunu Kim Yazdı?

PKK ile yürütülen görüşmelerin ve nihayet ÖCALAN’ın mektubunun foyası çabuk ortaya çıktı. İsrail’in “özür” açıklaması ile plan deşifre oldu.

AKP iktidarı yakasını ABD’ye kaptırmıştır. Bu durumdan kendisini kurtarması da zor görünüyor.

TSK’karşı yürütülen operasyonlar da, PKK ile yapılan pazarlıklar da, Türkiye’nin “Arap Baharı”politikası da okyanus ötesinde hazırlanan planlar doğrultusunda yürüyor.

Tesadüfe bakınız ki, ÖCALAN’ın mektubunun okunduğu gün OBAMA İsrail’e bir geziye çıkıyor, İsrail başbakanı NETENYAHU ile görüşüyor ve “özür” gerçekleşiyor.

Üstelik ERDOĞAN’ın “Siyonizm insanlık suçudur” açıklamasına ABD’den tepkiler vardı ve ERDOĞAN’dan “özür” bekleniyordu, oysa tersi oldu.

ABD, AKP ve İsrail üçlüsünün birlikte hareket ettikleri, bugüne kadar yaşananların da danışıklı dövüş olduğu apaçık ortada.

ABD gittikçe yayılan ve güçlenen İslam’ın önünü kesmek ve bölgedeki enerji kaynaklarını kontrolü altında tutmak istiyor. Bu projeyi AKP iktidarı yönetimindeki Türkiye ile birlikte yürütüyorlar.

 Proje başarıya ulaştığında bundan en çok kazançlı çıkacak olan da İSRAİL’dir.

ABD İsrail’e diyor ki “Kaz gelecek yerden, tavuğu esirgeme. Hedefe varmamız için AKP iktidarının devam etmesi gerekir. PKK ile yapılan görüşmeler AKP’yi Türkiye’de zor durumda bırakabilir. Bu nedenle “özür”açıklamasının tam zamanıdır” .

İsrail’de fırsatı kaçırmıyor.”Al sana özür”diyor.

Tayyip ERDOĞAN’ın elini güçlendirmek istiyorlar. Çünkü SURİYE’den sonra sıra İran’a gelecektir. İran gündeme geldiğinde de yine Türkiye’yi kullanacaklardır.

Böyle bir dönemde Türkiye’de Milli bir hükümetin işbaşına gelmesi ABD’nin bütün hesaplarını alt üst eder.

ÖCALAN’ın mektubunun içeriği ve İSRAİL’in açıklaması gösteriyor ki PKK’nın bittiği, Türkiye ye barış geldiği aldatmacadır, senaryodur.  ABD -İsrail ikilisinin sinsi bir tuzağıdır.

Gerçekte ne PKK hedeflerinden vazgeçmiştir, ne silah bırakacaktır, ne de bitmesini ABD istemektedir. Bu bir taktiktir ve Türkiye kamuoyunu uyutmaya yöneliktir. PKK’ya bu talimatı ABD vermiştir.

ÖCALAN,  o mektubun altına sadece imzasını atmıştır. Mektup okyanus ötesinde hazırlanmıştır. İsrail’in “özür”açıklaması da mektubun devamından başka bir şey değildir.

Otuz yıldan beridir binlerce militanını kaybeden, bunca bedel ödeyen bir terör örgütü,  ciddi hiç bir talepte bulunmadan, “asker mektubu” gibi bir mektupla silah bırakacak, eylemlerine son verecek.
   
Dünyanın haydut devleti İSRAİL üç yıl aradan sonra, aniden merhamete gelip özür dileyecek.

ABD, AKP ve İSRAİL üçlüsü şu komik mektup ve “özür” açıklamasıyla Türk Milletinin zekâsıyla alay etmektedirler.

Buna düpedüz “ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK”derler.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!