Nihal Yalçın İle Tamer Karadağlı Arasında Ödül Gerginliği: Lütfen Tamer’in Önüme Geçmesine İzin Vermeyin

Nihal Yalçın İle Tamer Karadağlı Arasında Ödül Gerginliği: Lütfen Tamer'in Önüme Geçmesine İzin Vermeyin

Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda ‘En İyi Kadın’ ödülünü alan Nihal Yalçın ile beraber ödül vermek için sahneye çıkan Tamer Karadağlı arasında yaşanan diyalog, sosyal medyada gündem oldu. Yalçın tören sonrası Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Lütfen Tamer’in önüme geçmesine izin vermeyin” dedi.

Bu yıl 58’incisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nün sahibi, ‘Zuhal’ filmindeki rolüyle Nihal Yalçın’ın oldu.

Ödülünü almak için sahneye çıkan Nihal Yalçın’ın konuşması devam ettiği sırada Tamer Karadağlı’nın kendisine ödülünü vermesi ve konuşma sırasındaki çeşitli mimikleri sosyal medyada gündem oldu.

Nihal Yalçın, ödül konuşmasını yaptığı sırada ödülünü eline veren Tamer Karadağlı’ya, “’Sus’ mu dediniz? ‘Artık sus’ mu diyorsunuz?” diyerek tepki gösterdi. Yalçın’ın sözleri üzerine Karadağlı, “Ödülünüzle birlikte konuşun diye” karşılığını verdi.

Tamer Karadağlı, bu tepkisi ve sahnedeki mimikleri nedeniyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Birçok kişi Tamer Karadağlı’ya tepki gösterdi.

Ödül töreni sonrası Twitter hesabından paylaşım yapan Nihal Yalçın ise “Lütfen Tamer’in önüme geçmesine izin vermeyin. Bu gece benim gecem” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!