Netflix, ’Castlevania’ Dizi ve Oyun Projelerini Açıkladı

Netflix, ’Castlevania’ Dizi ve Oyun Projelerini Açıkladı

Netflix, Geeked Week için birbiri ardına haberler yayınladı ve oyunla ilgili şovlar söz konusu olduğunda akış devinden ne bekleyebileceğimize dair daha büyük bir fikir verdi. Şirket, yakın zamanda tamamlanan diziyle aynı evrende geçen yeni bir Castlevania anime dizisinin yapım aşamasında olduğunu doğruladı. Hikayesi Richter Belmont – Sophie ve Trevor’ın  torunu ve Fransız Devrimi sırasında Maria Renard’a odaklanacak.

Yaklaşan canlı aksiyon Resident Evil serisinin şimdi de Albert Wesker’i var. Daha önce The Wire ve Bosch’ta ve John Wick filmlerinde otel görevlisi Charon olarak rol alan Lance Reddick de olacak. John Wick filmlerinden bahsetmişken, franchise yaratıcısı Derek Kolstad, Netflix’in Ubisoft oyunlarına dayanan Splinter Cell animasyon serisini yazmak için imza attı. Sekiz bölümlük ilk sezon, eski ABD Donanması SEAL Sam Fisher’ı Üçüncü Kademe bölümü için çalışmaya başladıktan sonra takip edecek.

Ubisoft ayrıca Castlevania showrunner Adi Shankar’a Far Cry 3 genişlemesi Blood Dragon’a dayanan ancak birden fazla oyun başlığından öğeler alacak yeni bir dizi oluşturma izni verdi. Adı Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix’i ve şirket şimdiden altı bölüm için sipariş verdi. Netflix de yeni bir Far Cry animasyon dizisi geliştiriyor. Yine de bu özel proje için erken olduğunu ve Variety, yaratıcı ekibin hala kurulmakta olduğunu söylüyor.

Tüm bunlara ek olarak Netflix, CD Projekt Red ile ortaklaşa WitcherCon’u duyurdu ve The Witcher 2. sezon Geeked Week için bir fragman yayınladı. Şirket ayrıca, League of Legends’a dayanan bir gösteri olan Arcane’nin ilk genişletilmiş fragmanını ve Cuphead animasyon dizisi için bir teaser’ı gösterme fırsatı buldu.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!