Neden Ümit Özdağ?

Neden Ümit Özdağ?

İYİ Partiye gelmeden öncede MHP Genel başkanlığına aday olduğu dönemde Ümit ÖZDAĞ”ı desteklemiş ve kendisiyle birlikte hareket etmiştim.

Ülkücü bir yazar olarak “Neden Ümit ÖZDAĞ’ı destekliyorsun?” diye bana çok soru soran oldu.

Değerli arkadaşlar her şeyden önce Sayın Ümit ÖZDAĞ Türkçü Muzaffer Özdağ’ın oğlu olup samimi bir Türk milliyetçisidir.

TURANCI’dır.İsmail Gaspralı’nın işaret ettiği gibi “İşte Dilde fikirdeişbirliğini savunmaktadır. Onun şahsında Türklüğün sembolü olan BOZKURT’un anlamı ve önemi büyüktür.

Ümit ÖZDAĞ Devletçidir. Demokrasiden yana Cumhuriyetçi bir siyasi anlayışa sahiptir. Türk gelenekleri örf ve adetlerinin muhafaza edilmesi onun için çok önemlidir.

Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına yürekten bağlı ve aynı zamanda Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ’in Dokuz ışık doktronine gönül vermiş bir siyasetçidir.

Milli meselelerde pek çok kitap yazmış binlerce konferans vermiş ve TV’ye çıktığı programlarda söz ve tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekmiş bir Türk milliyetçisidir…

İYi partinin kuruluşunda çok büyük emekleri olmasına rağmen parti içindeki egoist komitacı tayfa tarafından hedef alınmış, konferansları engellenmiş, siyaseten etkisizleştirmeye çalışılmıştır..

Partisinden ihraç edilmesine rağmen siyasi mücadeleden vazgeçmemiş “Artık ben bu ebidik gubidik” siyasetçiler arasında daha fazla duramam diyerek istifa etmiştir.

Şimdi yeni parti kurma aşamasında olan Ümit ÖZDAĞ’a destek vereceğimi daha önceden açıklamıştım…

Bu nedenle Türk milliyetçilerini tek çatı altında toplamak ve hep birlikte siyaset yapmak adına Ümit ÖZDAĞ’la birlikte hareket etmeye karar verdim…

Gelecek Bin yılda Anadolu topraklarında huzur içinde yaşamak için bütün dava arkadaşlarımı Ümit ÖZDAĞ’ın kuracağı partiye davet ediyorum.

Bu bir milli görevdir diyorum.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!