Neden Ümit Özdağ

Neden Ümit Özdağ

Her şeyden önce AKP’ye karşı ortada ciddi bir muhalefet yoktur.

CHP İç ve dış politikalarda halkın umudu olamamış ve partide bulunan Atatürk düşmanı bazı CHP’liler dış politikada Türkiye’nin yaptığı olumlu işlere de karşı çıkmışlardır.

İYi parti ise milliyetçi omurgasını kırdıktan sonra saadet zincirleri kuran menfaati için her şeyi yapabilecek bir tiyniyete bürünmüştür.

Hem CHP hem de İYİ parti örtülü HDP işbirliği yaparak milli vasıflarını kaybetmiştir İşte Sayın Ümit ÖZDAĞ Türklerin Ergenekon’dan çıkışı gibi tamda bu zor süreçte ortaya çıkarak, Ümitsiz değilsiniz. Biz varız demiştir.

Yeni kurulan partilerde dahil muhalefet partileri HDP ve Fetö konusunda dik duruş sergileyemiyorlar. Ay yıldız hareketi lideri Sayın Ümit ÖZDAĞ ise her iki terör örgütüne karşı açıkça mücadele eden ve bu örgütlerin ölüm listesinde olan tek siyasi şahsiyettir.

Muhalefet partileri Suriye meselesinde ikide bir onlar bizim kardeşimiz diyerek iktidarla aynı seneryoda rolleri paylaşmış durumdalar..

Sayın Ümit ÖZDAĞ ise Suriyelilerin, Türkiye’nin demografik yapısını bozduğunu hatta Türk gençliğinin ahlak yapısının da bu gidişle bozulabileceğinden bahsediyor.

Suriyeliler bu ülkeye Geçici sığınmacı statüsünde gelmişlerdir. Ülkelerinde durum düzeldiğine göre ve Beşar Esad bunlarla ilgili Af çıkarıp ülkenize geri dönün dediğine göre Türkiye’de kalacağız Vatandaşlık alıp Türkiye vatandaşı olacağız demelerinin mantıklı bir gerekçesi olamaz..

Sayın Ümit ÖZDAĞ Atatürk’ün kuruluş felsefesinden hareket ederek devleti yeniden milliyetçilik ekseninde yapılandırmak kurum ve kuruluşları kendi iç mevzuatlarına bağlı kalarak bağımsız hale getireceklerini ifade etmektedir.

Hiç bir parti genel başkanı, Sayın Ümit Özdağ’ın bilgi birikimine, öngörüsüne ve tecrübesine sahip değildir. Bu sebeple, Ay yıldız Hareketi Türkiye için yeni bir fırsat ve umut olabilir..

Tan atarken yüce Tanrı dağından
Kürşad’ın gür sesi duyulacak
Atlar ney ırmağında sulansın
Güneş doğduğu yerde karşılansın
Emri tekrar edecek yer Gök Deniz.
Bizde Sizdeniz.
Bizde Sizdeniz

Ertuğrul Kalafat

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!