Neden İstifaları İstenemez!

Terör her gün can almakta… Bombalar şehir merkezlerinde peşi sıra patlayıp, canlı bombalar, bombalı araçlar gündemden düşmezken, korku ve endişe iliklerimize kadar işlemiş durumdayken!..

Tüm emniyet birimleri günlerdir teyakkuz halinde, tüm tedbirleri almış görünürken 2 saat kala maç tatil edecek kadar belirsizliğe mahkum panik iklimi yaşanırken!..

25 Günde Kıbrıs’ı alan Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bağrındaki ilçesine 130 günde zar zor girebilirken!..

Amerika; Ankara’da falanca yerde bomba patlayacak der, o bomba patlarsa…

Almanlar; İstanbul’da falanca yerde bomba patlayacak der, valimiz rahat olun deyip, bide kızarsa, ardından o bombada patlarsa!..

Güneydoğunun, Dünyanın en fazla ülkesinden en fazla sayıda ajanı barındırmakla anılması sıradanlaşırsa!..

Son yıllarda atılan her adımın ülkemizi de bölecek Kürdistan projesine hizmet eder oluşunun, Irak bölümünün tamamlanıp, Suriye bölümünün son hızla kotarıldığı saklanamaz olmuşken…

Suriye üzerine girişilen maceraperest hezeyanların, istikbalimizi tehdit eder boyutlarda, daha şimdiden çok ağır bedellerin ödenmekte olduğu gerçeği yüreğimizi yakarken!..

Türk Milleti tarihinde ilk defa emperyalist amaçlı kan dökmekle suçlanıp, terörizme destek vermekle itham edilirken… Silah taşıyan tırların, Lahey mahkemelerine taşınması aba altından gösterilen sopa olarak önümüzdeyken…

Komşularımızdan kavgalı olmadığımız ülke kalmamışsa!..

Din adına paçavra sapıklıklar dillendirilebiliyorsa!..

Gelir dağılımındaki uçurum ürkütücü haldeyse… Nüfusun yüzde 9’u gelirin yüzde 62’sini gasp etmiş durumda, türedi dolar milyarderlerinden geçilmiyorsa!..

On beş milyona yakın insan yardıma muhtaçken 22 milyon kişi kredi kullanarak, kazanmadığı parayı harcayarak ayakta kalabiliyorsa!..

Hırsızlık, yolsuzluk, kayırmacılık dokunulmaz statü kazanıp, suç oranları ayyuka çıkmış durumdaysa.

Hukuk araç haline getirilmiş adalet duygusu hırpalanmış, hakkaniyet yerlerde sürünür halde görülüyorsa!..

Bölücü teröristlerle masaya oturup, büyütüp, palazlandırıp, her türlü imkana kavuşturulup, sonrada kandırıldık denip, bedelini vatan evlatları canlarıyla ödüyorsa!.. Türk Ordusunu çökertip, subayları hapse atıp, ardından kumpasmış, kandırıldık denip, bedelini vatan ödüyorsa!.. Yargıyı, Emniyeti bir gurubun tahakkümüne verip, tüm kadroyu onlardan dizayn edip, ardından yine kandırıldık diye boşaltma harekatı başlatıp, kurumları çökerterek bedelini hep beraber ödüyorken!..

Ülke yönetilemiyor durumdayken.., Tepedekiler bunca ağır meseleler varken, daha fazla güç, tek başına güç savaşına girmişken!..

Neden bizi bu hale getirenlerden hesap sorulmaz!

Neden istifaları istenemez!..

Neden mecalimiz yok!..

Neden bunlara mahkûmuz!

Siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, sendikalar, dernekler, medya, yazarlar, aydınlar.. Halk!..

Neden hakkını arayamaz!

Neden Vatanına, Milletine, İstikbaline sahip çıkamaz!

Neden istifa diye haykıramaz!

Neden!..

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!