Necati Şaşmaz’ın Tarikat Görüntüleri Ortaya Çıktı

Necati Şaşmaz'ın Tarikat Görüntüleri Ortaya Çıktı

Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz’ın tarikat görüntüleri ortaya çıktı.

Gazeteci İsmail Saymaz Sözcü Gazetesi’ndeki köşesinde Necati Şaşmaz boşanma nedenini yazdı. Saymaz, boşanma sebebinin boşanma sebeplerinden birinin de Şaşmaz’ın tarikatçılık faaliyetlerine ilişkin olduğunu kaleme aldı.

Necati Şaşmaz’ın babası Abdülkadir Şaşmaz’ın, Harput merkezli Kadiri tarikatinin lideri olduğunu, Necati Şaşmaz’ın da bu tarikatin mensubu olduğunu yazdı. Ancak hepsi bu kadar değil.Necati Şaşmaz'ın Tarikat Görüntüleri Ortaya Çıktı

Eski eşi Nagehan Kaşıkçı’nın iddiasına göre, tarikatin müritleri Necati Şaşmaz’ın oğlunu, Şaşmaz’ın babasının lideri olduğu Kadiri tarikatinin veliahtı kabul ediyor.

Üstelik bir video görüntüde, tarikatin zikir toplantılarından birinde dede Abdülkadir Şaşmaz ve orun Şaşmaz çemberin ortasında dururken, Necati Şaşmaz’ın da çemberde zikir çektiği görülüyor.

Eski eş Kaşıkçı, boşanma dilekçesinde oğlu A.N’nin psikolojisinin bu zikir ve toplantılardan olumsuz etkilendiğini iddia etti.

Mahkemenin yönlendirdiği uzman psikologlar Necati Şaşmaz’ın oğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi. A.N, uzmanlarla görüşmesinde babasının kendisini büyük insanların olduğu kapalı bir yere götürdüğünü, bu ortama kendi isteği dışında gittiğini, çok sıkıldığını ve yorulduğunu ifade etti.

Heyetin 7 Ağustos 2020’de tamamladığı rapor mahkemeye sunuldu ve çocuğun anne ile yaşamasına hükmedildi.

Eski eş Kaşıkçı, oğlu A.N’nin tarikatin veliahtı görüldüğünü ve bir çok insanlık dışı uygulamasını gördüğü bu tarikate oğullarının bulaşmasını istemediğini belirtti.

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!