Nagehan Alçı’dan Prof. Dr. Mehmet Ceyhan Açıklaması

Nagehan Alçı'dan Prof. Dr. Mehmet Ceyhan Açıklaması

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Prof. Dr. Mehmet Ceyhan’a bugünkü yazısıyla yanıt verdi.

Nagehan Alçı bugünkü “Benim esas meselem tüm okulların açılabilmesi…” başlıklı yazısında, Mehmet Ceyhan’a yanıt verdi.

Ceyhan’la arasındaki sert tartışmanın üzerine “Kendisiyle kişisel bir problemim yok.” diyen Alçı, “Benimle ilgili söylediklerine de hiç kızmıyorum.” ifadelerini kullandı.

Alçı’nın yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Benim Mehmet Ceyhan ile ilgili yazdığım iki yazıda da amacım okulları hep kapalı bırakmak isteyen lobinin en çok kullandığı hatta istismar ettiği olgu olan ‘Mehmet Ceyhan böyle diyor’ argümanını onların elinden almaktı.

Yoksa son derece sempatik bir insan olarak da gördüğüm Mehmet Ceyhan ile hiçbir kişisel problemim olamaz. Kaç kez beraber yayına çıktık.

Fakat Mehmet Hoca, Koronavirüs Bilim Kurulu üyeliğini çok istediği halde kabul edilmemesinin yarattığı hayal kırıklığını söylemlerine yansıttıkça problem büyümeye başladı bence… Benimle ilgili söylediklerine de hiç kızmıyorum. O benimle ilgili ne kadar ağır sözler söylerse söylesin ben her zaman kendisine saygı duyacağım. Sevimli huysuzluğunu seviyorum da ayrıca. Bu mesele kişisel bir konu değil. Profesörler de bazen duygusallaşıp ergen çocuklar gibi davranabilirler. Okullar açılıyorsa ve artık Mehmet Ceyhan insanlarımıza paranoya aşılamayacaksa benim için mesele bitmiştir.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!