Mutfak Şefi

Kenwood, birinci sınıf mutfak aletleri markasıdır. Japonya’daki en büyük mutfak aletleri üreticilerinden biridir. Bu markanın sunduğu en önemli cihazlardan biri olarak mutfak şefi karşımıza çıkmaktadır. Mutfak şefi mutfak robotu, blender ve mikserin işlevlerini tek bir kompakt makinede birleştiren çok amaçlı bir mutfak cihazıdır. Mutfak şefi, çorbalar, tatlılar ve soslar gibi yemekler hazırlamanıza veya akşam yemeği için sebzeleri doğramanıza olanak tanıyan aparatlarla birlikte satışa sunulmaktadır.

Mutfak şefi çorbaları karıştırmak, sos yapmak, sebze doğramak ve hatta pankek hamurunu karıştırmak için kullanılabilen çok yönlü bir mutfak aletidir. Büyük bir karıştırma kabı, daha küçük bir karıştırma kabı, bir çırpma aparatı, doğrama ve karıştırma için iki bıçak aparatı ve bir yumurta çırpıcı aparatı olmak üzere tüm işlevler için farklı aparatları bulunmaktadır.

Mutfak Şefi Fonksiyonları Nelerdir?

Mutfak şefi aparatlarına bakıldığında sürahisi ve bıçakları bulunan bir cihaz karşımıza çıkmaktadır. Bu cihazın 3 bıçağı bulunmaktadır. Bu bıçaklardan bir tanesi tırtıklı bıçaktır. Cihazın tüm özelliklerini ve modellerini incelemek için https://shop.kenwoodworld.com.tr/mutfak-sefi sayfası sizleri bekliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!