Müslüme’nin ölümünde skandallar bitmiyor! Hasan Yağal tecavüzden doğan çocuğunu da taciz etmiş!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan Müslüme'nin ölümüyle ilgili açıklama!

Türkiye’yi sarsan olayda, 3 yaşındaki Müslüme Yağal’ın ölümüyle ilgili tutuklanan dede Hasan Yağal’ın, gelinine tecavüzünden dünyaya gelen 14 yaşındaki A.Y.’ye de cinsel tacizde bulunduğu ortaya çıktı.

Türkiye, Yörük kızı Müslüme Yağal’ın ölümündeki sır perdesinin aralanmasını bekliyor. Hergün yeni bir iddianın ortaya atıldığı olayda dede olarak bilinen Hasan Yağal’ın, gelinine tecavüz ettiği, bu tecavüzden A.Y.’nin dünyaya geldiği ortaya çıkmıştı. Yörük kızı Müslüme Yağal’ın ölümü tüm Türkiye’yi kahrederken, dede olarak bilinen Hasan Yağal’ın tutuklanmasıyla ilgili olarak yeni detaylara ulaşıldı.

Sabah’ın haberine göre, Anne Selvi Yağal ifadesinde, Hasan Yağal’ın, eşi askerdeyken kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu ve 14 yaşındaki A.Y.’nin bu saldırı sonrasında dünyaya geldiğini iddia etti. Dedenin tecavüzden doğan A.Y.’ye de cinsel taciz de bulunduğu kız çocuğunun “Dedem beni sıkıştırırdı” dediği öğrenildi.

3 AYRI SUÇTAN TUTUKLANDI: “KASTEN ÖLDÜRME”, “CİNSEL SALDIRI” VE “CİNSEL İSTİSMAR”

Türkiye, Yörük kızı Müslüme Yağal’ın ölümündeki sır perdesinin aralanmasını bekliyor. Her gün yeni bir iddianın ortaya atıldığı olayda dede olarak bilinen Hasan Yağal’ın, gelinine tecavüz ettiği, Müslüme Yağal’ın babası olduğu ortaya çıkmıştı.

“DEDEM BENİ SIKIŞTIRIRDI”

Anne Selvi Yağal’ın ifadesinde, dede olarak bilinen Hasan Yağal’ın eşi askerdeyken kendisine tecavüz ettiğini, Müslüme’nin ablası A.Y.’nin de onun çocuğu olduğunu iddia ettiği bilgisine ulaşıldı. Ayrıca, Hasan Yağal’ın 14 yaşındaki A.Y.’yi de taciz ettiği bilgisi edinilirken, A.Y.’nin, “Dedem beni sıkıştırırdı” dediği öğrenildi.

DETAYLI OTOPSİ İSTANBUL’DA YAPILACAK

Mersin’de yapılan otopsi sonrasında Müslüme’nin cenazesi İstanbul’a gönderilecek. İstanbul’da yapılacak detaylı otopsi sonrasında küçük Müslüme’nin ölüm nedeni ve tecavüze uğrayıp uğramadığı belirlenecek.

KARDEŞLER KORUMA ALTINA ALINDI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da, 3 yaşındaki Müslüme Yağal’ın Mersin’de ölü bulunması sonrasında, ailenin diğer 4 çocuğunun bakanlığa bağlı kuruluşlarda bakım ve koruma altına alındığını, annenin ise kadın konukevine yerleştirildiğini duyurdu.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!