Murat Ongun, Canlı Yayında Gündem Yaratan O Belgeyi Okudu

Murat Ongun, Canlı Yayında Gündem Yaratan O Belgeyi Okudu

İBB Sözcüsü Murat Ongun, canlı yayında Ekrem İmamoğlu’na başlatılan soruşturmaya ilişkin belgeyi okudu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, “türbede ellerini arkasında bağlayarak yürümek” gerekçesiyle inceleme başlatıldı. İçişleri Bakanlığı’nca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na başlatılan ön soruşturma, CNN Türk canlı yayınında gündeme geldi. Yayında konuşulanlara açıklık getirmek isteyen İBB Sözcüsü Murat Ongun, canlı yayına bağlandı.

Gazeteci Hulki Cevizoğlu, soruşturmayla ilgili “Böylesi bir davayla kişinin mağdur etmesi o kişiye puan kazandırır. Kendi kendilerini şikayet etmiş olabilirler” dedi. Konuşulanlara açıklık getirmek isteyen İBB Sözcüsü Ongun, canlı yayına bağlanarak Ekrem İmamoğlu’na başlatılan ön soruşturma ile ilgili “İçişleri Bakanlığı’ndan bize 28 Nisan’da gelen bir yazı” diyerek ön inceleme ile ilgili belgeyi canlı yayında okudu.

“Ortada bir resmi yazı yokmuş da biz uydurmuşuz gibi davranılıyor”

CNN Türk canlı yayınına bağlanan Ongun, “İfadelerde ön inceleme olmadığı gibi, ben uydurmuşum gibi ifadeler algıladım. Nedim Bey tarafından dile getirildi, ben bu yayıncılık işini bilirim, telefonda olduğum için dezavantajlıyım sözüm kesilmezse sevinirim.” dedi.

“Soruşturma hemen açılmaz, bu bir ön inceleme dosyası, Nedim Bey belki bilmez. Bu seninle ilgili bir soruşturma başlatabilirim, bana savunmanı gönder demektir.” diyen Ongun, savunma metninin de gönderildiğini ifade etti.

https://www.youtube.com/watch?v=Ck5jUw3etPI

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!