Mülteci Medyası’nın Özdağ’a suç duyurusu altından FETÖCÜ Taner Kılıç çıktı

Mülteci Medyası'nın Özdağ'a suç duyurusu altından FETÖCÜ Taner Kılıç çıktı

Suriyeli sığınmacılar konusunda Türk gazetecilerin, gazetelerinin ve siyasetçilerinin yaptığı yorumları ifşa yoluyla tahrik eden Mülteci Medyası’nın avukatı Fetö üyeliğinden yargılanan Taner Kılıç çıktı.

Suriyeli sığınmacılar konusunda haber yapan yahut paylaşan herkesi  sosyal medya hesaplarında hedef gösteren Mülteci Medyası, İstanbul milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ hakkında geçtiğimiz günlerde suç duyurusunda bulunmuştu.

Mülteci Medyası'nın Özdağ'a suç duyurusu altından FETÖCÜ Taner Kılıç çıktı

Gazeteci Mehmet Faraç’a ait bir yazıyı sosyal medya hesaplarından ağır bir dille eleştiren Mülteci Medyası’na tepki gösteren bir paylaşımda bulunan Prof. Dr. Ümit Özdağ, Mülteci Medyası tarafından kelimenin tam anlamıyla topa tutuldu.

Özdağ’ı nefret ve ayrımcılıkla suçlayan Mülteci Medyası avukatlarından olan ve aynı zamanda Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi Onursal Başkanlığı bulunan Taner Kılıç aynı zamanda 11 kişinin yargılandığı Büyükada Davası’ndan da FETÖ-PYD üyesi olmaktan 6 yıl 3 ay hüküm giydi. Kılıç, Bylock kullandığı iddialarının bir kumpas olduğunu, Bank Asya’da bulunan parasını da hemen çektiğini açıklamıştı.

Avukat Taner Kılıç aynı zamanda 2013 yılında Mülteci-Der için de yazılar yazmıştı.Mülteci Medyası'nın Özdağ'a suç duyurusu altından FETÖCÜ Taner Kılıç çıktı

 

 

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!