Muğla’da Silahlı Saldırıda Şehit Olan Polis Memuru Ercan Yangöz’ün Eski Paylaşımı Herkesi Duygulandırdı

Muğla'da Silahlı Saldırıda Şehit Olan Polis Memuru Ercan Yangöz'ün Eski Paylaşımı Herkesi Duygulandırdı

Bodrum Yahşi Mahallesi’nde polis ekipleri takip ettikleri şüphelilerin bulunduğu otomobili Giritliler Sokak’ta durdurmuş, bu sırada kendilerine yaklaşan polis ekibine otomobilden silahla ateş eden şüpheliler kaçmıştı. Kurşunların isabet ettiği 2 polis memurundan Ercan Yangöz, yapılan müdahaleye rağmen şehit olmuştu.

Şehit Ercan Yangöz’ün 2017 Yılında Yaptığı Paylaşım Türk Halkını Duygulandırdı

Şehit Ercan Yangöz’ün paylaşımında söyledikleri:
“Burası mesleğe ilk başladığım yer, hiç unutamazsınız, Silopi Tem Büronun en genç personeliydim, terörle nasıl mücadele edilir bilmezdim, daha silahımın belimde olmasına alışamamışken kimseyi tanımadan hiçbir şey bilmeden, mermiler havada uçuşurken, roketler patlarken, silah sesinin 1 dakika bile kesilmediği, kahramanların can alıp can verdiği zamanda geldim bu şehre. Kimine göre şanssızdım, kimine göre çaylak. Ama bence çok şanslıydım ki, arkadaşlığın, kardeşliğin, silah arkadaşlığının ne olduğunu öğrendim bu şehirde, hayatın asıl gerçeklerini öğrendim, hiçbir şeyin candan daha değerli olmadığını öğrendim. Polis olmanın ne kadar gurur verici olduğunu öğrendim. Vatan toprağı için 1 dakika bile düşünmeden canını verecek insanlar tanıdım. Hepsinin yeri bende ayrı, her zaman da ayrı olacak. Allah kalanların ayağına taş değdirmesin. Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Vatan sağ olsun !”

Muğla'da Silahlı Saldırıda Şehit Olan Polis Memuru Ercan Yangöz'ün Eski Paylaşımı Herkesi Duygulandırdı

Şehidin Emniyet Müdürlüğüne getirilişi sırasında çalışma arkadaşları ile ailesi gözyaşı döktü. Şehidin ay yıldızlı bayrağa sarılı naaşı, tören mangasınca alınarak cenaze nakil aracına kadar omuzlarda taşındı.

Törenin ardından şehidin cenazesi defnedilmek üzere, memleketi Denizli’nin Buldan ilçesine gönderildi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!