Muğla İkizköy’de Millet İttifakı Ümit Özdağ’ın İzinde

Muğla İkizköy’de Millet İttifakı Ümit Özdağ’ın İzinde

Ayyıldız Hareketi Lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ, Muğla Akbelen’de 764 hektarlık çam ormanının termik santrale kömür temin etmek için maden yapılması amacıyla ağaç kesimine karşı direnen köylüleri 18Temmuz 0221 Pazar günü bir grup Ayyıldız Hareketi üyesi ile ziyaret etti ve direnişlerine destek verdi.

Özdağ, “Yalnız olmadıklarını bilmemeliler; Türk Milleti arkalarında. Ve gençlik her zaman olduğu gibi doğanın tahribatını isteyen ve politikaları destekleyenlere karşı köylünün yanında. Bu işi burada bırakmayacağız , takipçisi olacağız. Tahribatı isteyen, vatan ve doğa sevgisinden mahrum zihniyete de sesleniyoruz. Sizin Anadolu’da yaptığınız kıyımı Cengiz orduları bile yapmadı. Allahtan korkun, elinizi bu topraklardan çekin.” ifadeleriyle tepki gösterdi.

Muğla İkizköy’de Millet İttifakı Ümit Özdağ’ın İzinde

Köylüler ve Ayyıldız Hareketi mensupları “Havana, suyuma, toprağıma dokunma” sloganları atarak doğa katliamına sebep olan kömür madeni projesini protesto etti.

Köylülerin kendilerine destek veren Ayyıldız Hareketi lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ’ı bağırlarına basmaları üzerine durumdan vazife çıkaran CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin ile İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun  dün bölgeye giderek köylülere destek verdi. İYİ Parti GİK üyesi Sevin Çağlayan da Ümit Özdağ’ın ardından bölgeye giderek köylülere destek vermişti.

AHMET DAVUTOĞLU’NDAN DESTEK

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu dün köylüleri arayarak her konuda yardımcı olarak destek vereceğini ve köylülerin haklı mücadelelerine devam etmeleri gerektiğini söyledi.

 

Haberinizcom.tr (ÖZEL)

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!