Mönü

İki Cumhurbaşkanı.

 

Hani şu sınırlarımızı tanımayan, Karabağ’da Azeri Vatandaşların kafalarını kesip top oynayan, anaların karnındaki ceninleri süngülere takıp eğlenen ve de soy kırım yaptılar diye Türkiyemizi dünya kamuoyu önünde zor durumda bırakıp, küçük düşürmeye çalışan Ermenistan Cumhurbaşkanı ile bizim Cumhurbaşkanı Bursa’da maçtan sonra yemek yiyeceklermiş.

 

Mönü listesini gördüm.

 

Vallahi ben basının yalancısıyım;

 

Bir kaçını bildiğim, gerisini de kusura bakmayın anlamadığım mönü de bakın neler var;

 

“Beyaz peynir, cevizli mozarella peyniri, roalst beef mısırlı, hindi füme, florida tavuk salata tartölette, ıspanak yaprağında somon marine, koktey domates, morgol mantarlı cevizli salata tartölette, humus, gouda peyniri ve kavundan oluşan zengin meze kombinasyonu.

 

Yemekte, kızartılmış badem ve taze fesleğenle krema soslu ravyoli ve Akdeniz yeşillikleri salatası. Ana yemek olarak, keçi peynirli patates püresi, siyah zeytin, patlıcan, kuru üzüm ve şamfıstığı eşliğinde fırında hazırlanan kuzu seçildi. Tatlı olarak, orman meyveleri eşliğinde ahududu püresi ikram edilecek.”

 

Yaa…

 

Ocak ayı itibariyle dört kişilik bir ailenin yoksulluk sınırının 2 bin 395, açlık sınırının 735 TL olduğu Türkiye’de;

 

Fuhuş sektöründe bir yılda dönen paranın asgari 3-4 milyar doları bulduğu ve fuhuş yapan kadın sayısının 100 binlerle anıldığı bu ülkede;

 

Afiyet olsun..

 

Afiyet olsun…

 

Haa unutmadan;

 

Garipler aç kalmasın mönüye iki de somun ekmek ekleyin.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!