Mom Jean Pantolon

Mom Jean Pantolon

İnce belli bayanlara son derece yakışan pantolon modellerinden biri de momjean modelleridir. Bel kısmınızı daha şık şekilde göstermiş olacağından dolayı tercih etmeniz gerekir. Mom Jean pantolon modelleri de kadınların severek kullandıkları alt giyim parçalarından biridir. Kısa bluz ve kemerle son derece güzel bir kombin oluşturan bu pantolonlarla ayrı bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Mom Jean; yüksek bel ve paçaya sahip şekilde hazırlanmış olan ürünlerdir. Dar paça pantolonlar sevmeyenlere özel bu tür alternatifler hazırlanmıştır. Topuklu ya da spor ayakkabıları giyerek de bu tür pantolonları kolayca kombinleyebilirsiniz. Hemen her şey ile son derece uyum sağlayabilecek bir özelliğe sahiptir.

Mom Jean Pantolon Fiyatlandırma

Momjean pantolonlar ekonomik fiyatlar ile sunulmuştur. Seçeceğiniz modele bağlı olarak da fiyatlar da bazı farklılık durumları söz konusudur. Süet ceket, bluz, crop, spor ayakkabılar ile oldukça şık bir kombin oluşturabilirsiniz. Eğer ki sizlerin de momjean pantolon ihtiyacınız var ve bu ihtiyaçlarınızı karşılamak için güvenilir bir site arıyorsanız https://www.kirmizionline.com/alt-giyim/mom-jean-c-66 en ideal adreslerden biri olacaktır.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!