Milliyetçi Hareket’in Kırmızılıları ve Kırmızı Çizgileri

Milliyetçi Hareket Partisinin milletvekili aday listesinde KIRMIZILI işaretlediklerimizi sormuş Nalan Hanım.
 
Öncelikle belirtmek istediklerim var: Hiçbir siyasi hareketin içinde değilim. Bugüne dek Sayın Sadettin TANTAN Amcamla YURT PARTİSİ’nde 2002 seçimlerinde ve sonrasındaki 2 – 3 yıllık siyasi çalışmalar dışında, hiçbir siyasi harekete bunun dışında katılmadım, görüşmedim, dolaylı dolaysız, paralı parasız, farkında olarak olmayarak çalışmadım, görüşmedim, zarar ziyan veya fayda kar vermeye niyetlenmedim ve emeğim olmadı…
 
Her partiden görüştüğüm insanlar vardır ve ülkemizdeki çoğu insan da bu şekilde, her görüşten insanlarla ticari, siyasi, kültürel ve sosyal bağlara sahiptir. Ülkemin herhangi bir insanıdan farklı değilim bu konularda…
 
Başlıkta belirttiğim hususun aciliyeti sebebiyle, konuya bodoslama gireceğim :
 
Milliyetçi Hareket Partisine, sandıkta pusu kurulacağına dair derin şüphelerim var…
 
Milliyetçi Hareket Partisinin baraj altında kalması için, ciddi tertibat alındığına ve teşkilat kurulduğuna dair kuşkularım var…
 
Hatta bunun formüle edilişini bile sezgilerimle ve farkedişlerimle özetleyebilirim :
 
Faraza; MHP baraj altında kalsın isteniyor. MHP baraj altında kalırsa, MHP’den boşalan bölgelerde, (MHP’nin 150 vekillik baraj sınırındaki vekil sayısı esas alınırsa) boşa düşecek 150 vekillikten 93 vekillik AK Partiye, 45 vekillik CHP’ye, 7 vekillik BDP’ye, 5 vekillik bağımsızlara  gidebilir. Bu rakamlar yaklaşıktır ve  bir önceki seçimler esas alınarak, istatistiki bilgilerimle serbest dağılım esasıyla bölüştürülmüştür…
 
MHP, baraj altında kalsın isteniyor. Böylelikle, Meclis’te CHP, AK Parti, BDP (bağımsızlar birleşip tekrar grup kuracak) olacak. Bu üç parti

TBMM’de yer alacak bu üç partiden AK Parti zaten evvelden yeni bir anayasa yapacağını ve dağdakilerden büyük kısmının da bu bir genel affa dahil edileceğini bildirmiştir.
 
Ayrıca, MHP’den aday olan Profesör ÜMİT ÖZDAĞ Hoca, "İktidar ve Örgüt anlaştı. Seçim sonrası,  teröristbaşı ev hapsine alınacak. Kademeli olarak da serbest bırakılacaktır" mealinde açıklamalarını yaptı.
 
Bu açıdan bakılınca, genel affı dillendiren CHP ve zaten ezelden beri DAĞDAKİLER KARDAŞIMIZ diyen BDP de düşünülünce, MHP’siz bir Meclis, herkesin işine geliyor gibi.
 
Özellikle, Bahçeli’nin "faaliyetlerini durdur" diye ültimatom çektiği Fethullah GÜLEN Hocaefendi cephesinde de derin bir öfke ve tepki mevcut. Hocaefendi cephesinde, MHP’siz Meclis istendiğine tüm kesimler emin.
 
Rahmetli Alp Arslan Türkeş’in ilk eşinden olan büyük oğlu Yıldırım Tuğrul’un MHP’den Ankara’da 1. sırada aday olması, ve yine Ankara’da rahmetli Türkeş’in ikinci eşinden olan oğlu Ahmet’in aday gösterilmesi de, Türkeş’in oğlullarının çarpıştırılması olarak mahalle ve ev toplantılarında fısıldanıyor kulaklara…
 
Namus ve samimiyet gereği, güvenildiği için bana teslim edilmiş bazı bilgileri açıklamayacağım. Bizim de mezara götüreceğimiz sırlar vardır gayri. Ancak, bir durum var ki, bu konuda tüm tanıdıklarımı ve tanıdıklarım içinde de dostlarımı ve dostlarım içinde de yoldaşlarımı hep uyarıyorum :
 
BDP her ne kadar terörist yandaşlığını aleni yapıyor hatta son aylarda aleni terörize olduklarını ispat ve ifşa etmiş osla da, Meclis’te olmalıdırlar. Niçin olmaları gerektiğini de soran olursa açıklarız.
 
Fakat, BDP’siz olsa da, MHP’Siz olmaz…
 
Milliyetçi Hareket Partisini, şimdilik bir iddia boyutunda söyleyebileceğim şekilde, sandıkta boğmak istiyorlar. Bu boğma, oy almadığı için, oylarda oynayarak, tabeladan ‘skoru değiştirerek’ yapabilecek dış mihrakların iç uzantıları olabilir…
 
Bu tür bir oyun, Cemaat içindeki Kürt kökenlileri ajite edebilir…
 
Bu tür bir oyun, Cemaatin belkemiği ve yüzde yetmişini oluşturan son otuz kırk yılın Türk İslam Ülküsünden neşet etmiş bireysel şuurluları ayaklandırabilir. Hocaefendi’nin de sıonbaharda Hakk’ın rahmetine iltica etmesi gibi bir durum olursa,  1995  – 2011 döneminin şahitlerini susturmuş olacaklar ve Cemaati 17 parçaya bölerek, İstanbul Grubu ve Medya bir grup, Banka ve ticari iştirakler bir grup, talebeler ve dershaneler bir grup, yurtdışı kıta ölçeğinde esnaf gruplarıyla birleşerek 11 grup, Güneydoğu  bir grup, apoletli ve apoletsiz üst düzey bürokrasi bir grup  haline getirilebilir. Bu durumda, MHP’siz Meclis senaryoları bir iddia ve ham hayal olmaktan öte, hayata geçirilirse bundan en büyük zararı Fethullah GÜLEN Hocaefendi Grubu görecektir.
 
Sandıkta mağdur edilmiş, hakkı gasbedilmiş bir MHP, sandıkta baraj altı olsa da, Sine-i Millette başlara sorguç olacak ülkede bir Milliyetçi Tsunami oluşacaktır.
 
Sandıkta kediye boğdurulmuş aslan rolüne sokulacak bir MHP tabanı, Muhsin Beye ahdü vefa ve ahdü peyman etmiş uykudaki 8 milyon Türk İslam Ülkülü Gençlik, MHP’nin mevcut genel başkanıyla veya beklemede olan liderlerden biriyle mehterini ıslıkla tanzim ve terkip ederek, ne Viyana’da durur ne Çankaya’da…
 
Söylediklerimi gerçekdışı göstermek için bir kısmı gülüp geçecek. Eğer gerçekten gerçekdışı ise sorun yok. Ben de kendime güler geçerim.
 
Bir kısmı küfür edip, MHP propagandası diyecek. Öyleyse bu senaryonun gerçek olmasından mutlu olmaları gerekirken beni MHP propagandisti saymaları da kendi eşşeklikleri olur.
 
Bir kısmı küfür edip, MHP’yi ezmeye mi çalışıyorsun diyebilir. Bunların akıl sağlığını ciddiye almayacağım..
 
Bir kısmı gene arabamın lastiklerinin herbirini itinayla yaracaktır. Yarsınlar. Öfkelerini atabileceklerine inanıyorlarsa bayiide daha 32 lastik alacağım var. Abim Babam aşiretim sağolsun…
 
Bir kısmı da; "Asker Hoca / Asker Abi, derin misin?" diyecek…
 
Ben de diyeceğim ki :
 
Ola Uşağum, derin olsam, günde 18 saat  ekmek parası için altı ayrı meslekte alınteri akıtıp göz feri dökmeme gerek kalır mıydı ?
 
MHP’nin KIRMIZILI işaretlediğimiz vekillerinden eminiz. O lsitede KARAMAN 1. Sıra adayını da bize bildiren Memduh Beye teşekkür ederim. Unutmuş olduğumuzu düşündüğüm ve işaretlemedik belki ama, İstanbul 2. Bölgede 9. Sıraya kadar bizimdir diyor, Özcan PEHLİVANOĞLU’nu da selamlıyorum.
 
BDP’de Sabahat TUNCEL’in AHMET TÜRK’ün  HASİP KAPLAN’a da selam. Ne de olsa bu isimlerin çocuklarının anadili TÜRKÇE…
 
Merak ediyorlarsa bu isimler, Meclis’te Yusuf HALAÇOĞLU ile ve Meclis dışında da Yılma DURAK ile görüşüp asıllarının AVŞAR olduğunu öğrenebilirler. Tıpkı Şivan Perver AKGÜN’ün de Karacadağ Avşarlarından (Bekdiklerinden) olduğunu öğrenebilecekleri gibi..
 
Yüce ALLAH, Asyanın bu necip milletinin tüm etnikkleri de içinde olmak üzere, aklı selim  ile kardeşliklerini korumalarını nasip etsin.
 
Kardeş kanı bir kere akmaya görsün, kazananı ya Papalıktır ya Siyonizm…
 
ALLAH HU…
 
BiR adam köprü yapar, BiN adam üstünden geçer…

Asker Avşar

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!