‘Militan vali’ tartışması devam ediyor

'Militan vali' tartışması devam ediyor

‘Militan vali’ tartışması devam ediyor.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la olan bir fotoğrafını paylaşarak “Dün, bugün, yarın ve her daim Erdoğan’ın yanındayız” dedi. Tepkiler gecikmedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) ‘militan valiler’ çıkışı üzerine tartışmalar yaşanmıştı. Olay yargıya da intikal ettirilmiş ve iktidar kanadından sert tepkiler gelmişti. Bu tartışmaların dumanı tüterken, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’ndan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek mesajı geldi. Vali Ustaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Dün, bugün, yarın ve her daim Erdoğan’ın yanındayız” diyerek, Erdoğan’la birlikte olduğu bir fotoğrafı paylaştı.

Paylaşıma çok sayıda yorum geldi. Bunlardan biri de MHP’den ihraç edildikten sonra Demokrat Parti’ye geçen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’tan geldi. Enginyurt, Vali Ustaoğlu’nun paylaşımını alıntılayarak “Vali bey! duygularını ve bağlılığını inançla sergilemiş. EYY CHP! Bu gönül insanına (!) nasıl “militan” dersiniz. ERDOĞAN GÖNÜLLÜLERİ DEMENİZ İCAP EDER. LÜTFEN HASSASİYET GÖSTERİNİZ” sözleriyle ironi yaptı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!