MHP’li İsimden Kürt Kimliğini Kullanarak Ayrıştıran Nihat Doğan’a Tepki

MHP'li İsimden Kürt Kimliğini Kullanarak Ayrıştıran Nihat Doğan'a Tepki

Malazgirt Zaferi paylaşımlarıyla halkın tepkisini toplayan çeken Nihat Doğan’a, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yaşar Kaba ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Özel Kalem Müdür Yardımcısı M. Bilal Aydın’dan sert tepki geldi.

Doğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Malazgirt Zaferi Türk zaferi değil. Türk ve Kürtlerin zaferidir. Alparslan’ın cihad çağrısına dönemin Kürtleri Med İmparatorluğu, 10 bini atlı olmak üzere 40 bin kişi ile katılmıştır. Türklere Anadolu’nun kapılarını açan da Kürtlerdir. Yalan tarihin kölelerini azad edeceğim” ifadelerini kullanmıştı.

Show TV’de Kürtçe konuşan kadını yayından alan sunucu Didem Arslan Yılmaz’a, şarkıcı Nihat Doğan da tepki göstermiş ve peş peşe tweetler atmıştı. Nihat Doğan, Türkler ve Kürtleri ayrıştıran paylaşımlar da yapmıştı.

MHP İstanbul il Başkan Yardımcısı Yaşar Kaba, Sosyal medya hesabından “Türk düşmanı Nihat, fazla açılma boğarlar” ifadelerini kullanarak Kürtçülük yapan Nihat doğana sert tepki gösterdi.

Bunun üzerine Nihat Doğan tweeti alıntılayarak “İstanbul il başkan yardımcınız beni boğmakla ölümle tehdit ediyor. Gökhan bey Kürt ölür Kürt eğilmez Yumruk yapılmış el her daim Boğmak öldürmek tehdit etmekten başka hiç bir vasfı olmayan bu adam partinize yakışıyor mu ? syn @dbdevletbahceli” açıklamasında bulundu ve Devlet Bahçeli’ye bu soruyu sordu.

“Ülkücü tehdit etmez, gerekirse eğer gereğini yapar”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Özel Kalem Müdür Yardımcısı M. Bilal Aydın’dan yanıt geldi.

Aydın, Doğan’a, “Ülkücü tehdit etmez, gerekirse eğer gereğini yapar embesil Nihat! Düğmene kim bastı bilmiyorum ama sürekli ‘kürt’ kimliğini kullanıp ayrıştırıyorsun. ‘Bin yılda karıldı bu ülkenin harcı, ayrıştırmak kimin harcı!’ diyen Liderin evlatlarının kesip attığı tırnak bile olamazsın” diye karşılık verdi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!