MHP’den tabanına ‘Cumhur İttifakı’ uyarısı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya’dan Cumhur İttifakı’nın tutmadığını düşündüren bir açıklama geldi. Karakaya, yerel seçime sayılı günler kala partililerine ‘uyarı’ niteliğinde seslendi.

MHP’li Mevlüt Karakaya, seçim çalışmaları kapsamında Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesine geldi.

Burada partisi tarafından düzenlenen mitinge katılan Karakaya, seçimlere kısa bir süre kaldığını belirterek, partililerden Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun çalışmalarını istedi.

“KRİPTOLARA MÜSAADE YOK”

Cumhur İttifakı’nın ülkenin bekası için kurulduğunu vurgulayan Karakaya, şunları söyledi:
 
“Hiç kimse Cumhur İttifakı’na zarar verecek tavır ve davranışlar içerisinde olmayacak. Ben buradan seçime bir hafta kala teşkilatlarımızı uyarıyorum. Sayın Cumhurbaşkanının 2 gün önce bu konuyla ilgili bir açıklaması var. ‘Cumhur İttifakı’nın ruhuna zarar vereni kapının önüne korum’ dedi. Çünkü hem bürokrasinin içerisinde hem siyasetin içerisinde Cumhur İttifakı´ndan rahatsız olanlar var. Hatta onların çoğunun adına ‘kripto’ diyorlar. Kriptolara müsaade yok. Buna ne Sayın Cumhurbaşkanı ne de Genel Başkanımız müsaade veriyor.”

Öte yandan Karakaya’nın bu açıklamalarına rağmen Cumhur İttifakı’nda MHP ve AKP arasında yaşanan gerginliklere ilişkin haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak Kırşehir’de AKP’li bir grup MHP adayının kardeşinin de bulunduğu bir grubu hastanelik etmişti.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!