MHP İle AKP Arasında Ne Fark Var?

MHP Kars teşkilatı olarak, başbakan’a acil şifalar diliyoruz. Biran önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Başbakanın rahatsızlığı gösterdi ki, MHP ile AKP arasında dağlar kadar fark var. Parlamentodaki Milletvekili sayısından söz etmiyorum. Gerçek anlamda parti olmak ile Vefa, sadakat, kadirşinaslık gibi ahlaki değerler açısından bakmalı, farkı o zaman fark edebiliriz.

MHP kurulduğu 42 yıldan bugüne üzerine operasyonlar düzenlenen partidir. Böyle olması da normaldir. Zira “MHP’yi çözen, Türkiye’yi çözer.”

Bunlardan belli başlıları; 12 Eylül öncesi Sovyetler operasyonu,12 Eylül Operasyonu, Büyük Birlik Partisi Operasyonu, Anap’ın düzenlediği Operasyonlar, ABD’nin düzenlediği Operasyonlar, Kaset skandalları başta olmak üzere AKP’nin düzenlediği operasyonlar. Cezaevleri, işkenceler, darağaçları…

Her şeye ama her şeye rağmen MHP dimdik ayakta ve Türkiye’de denge unsuru bir siyasi hareket olarak varlığını devam ettirmektedir.

Bunlara ilaveten, MHP’nin Lideri Merhum TÜRKEŞ yıllarca hapis yattı, çıktığı andan itibaren ülkücüleri yanında buldu. Sayın BAHÇELİ Kalp ameliyatı geçirdi, üstelik o dönem 2002 seçimlerinde başarısız olmuştuk, buna rağmen Liderimizi üzecek en ufak bir etik olmayan davranış içerisine girenimiz olmadı.

Oysa Üç dönemdir iktidarda olan, Kendisiyle birlikte hareket eden herkesi dünya nimetlerinden faydalandıran, Sivil toplum örgütlerini, basını, kamu yönetimini, yargıyı denetimi altına alan AKP’nin direnci meğer “Tayyip ERDOĞAN’ın sindirim sistemine düzenlenen operasyon kadarmış!”

Şu AKP’nin haline bakınız. Kendi güçleriyle mahalle muhtarı bile seçilmesi mümkün olmayan insanlar, Tayyip Erdoğan sayesinde Belediye başkanı, Milletvekili, bakan olmuşlardır. Buna rağmen Başbakanın hasta yatağında iken, gerçek karakterlerini ortaya koydu, dişlerini göstermeye başladılar.

Anavatan partisi de AKP ile benzer amaçla kurdurulmuştu. Banka içi boşaltmalar, hayali ihracatlarla ülkeyi soyup soğana çevirdikten sonra dağıldılar. İşte bu gidiş Anavatan Partisi gidişidir. Tılsım bozulmuş, Cin şişeden çıkmıştır.

Bu tablodan çıkarılacak dersler vardır. Türkiye’de öncelikle yapılması gereken iş siyasi istikrarı sağlamaktır. Bunun yolu da siyasi parti sistemini sağlam zemine oturmaktan geçer. AKP gibi toplama ve gelip geçici partiler Türk demokrasisine büyük zararlar vermekte, ülkeye vakit kaybettirmektedirler.

Türkiye’de iki partili sistem hayata geçirilmelidir. Gerçek anlamda iki köklü ve kurumsal partimiz vardır. Merkez sağda MHP, Merkez solda CHP. Bu iki partiyi güçlendirmekten başka çaremiz yoktur.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!