Merzifon’da açıklamalarda bulunan Ümit Özdağ; ”6’lı Masa Mansur Yavaş’ı tasfiye etme hazırlığı içerisinde”

Merzifon'da açıklamalarda bulunan Ümit Özdağ; ''6'lı Masa Mansur Yavaş'ı tasfiye etme hazırlığı içerisinde''

Dün Merzifon’da çeşitli temaslarda bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün de çeşitli kurumlara ziyaret gerçekleştirerek görüş alışverişinde bulundu. Gençlerle buluşarak yemek yiyen Özdağ, gazetecilerin kendisine yönelttiği soruları cevapladı.

“Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Merzifonda’da ekonomik kriz ve sığınmacılar gündemi belirliyor”

Merzifonda bir parkta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özdağ; ”Bakın burası çok güzel bir park ama akşam saat 18.00’den sonra Suriyeliler burayı istila ettiği için Merzifonlular buraya giremiyormuş. Sınıra yakın olan Gaziantep ya da Kilis’ten bahsetmiyoruz, Karadenize birkaç kilometre uzakta olan bir yer burası. Tüm Türkiye, sayıları 13 milyonu bulan sığınmacılar sebebiyle bıkmış durumda.” açıklamalarını yaptı.

”6’lı Masa Mansur Yavaş’ı tasfiye etme hazırlığı içerisinde”

6’lı Masa ve Cumhurbaşkanı adayı ile ilgili olarak Türkiye’nin ”Saray ve Ak Millet ittifakı” arasında sıkışmak zorunda olmadığını belirten Özdağ;  Üçüncü bir seçenek olarak Zafer Partisi’nin olduğunu ve bunun da sahada somut bir şekilde göründüğünü söyledi. Mansur Yavaş’ın yumuşak bir geçiş ve parlamenter sisteme dönüşün sağlanması açısından en ideal aday olduğunu söyleyen Ümit Özdağ; 6’lı masanın Mansur Yavaş konusunda en ufak adım atmadığını hatta Mansur Yavaş’ı tasfiye etme hazırlığı içerisinde olduğunu belirtti.

”Kemal Kılıçdaroğlu sahte aday olarak Erdoğan’ın kazanmasının önünü açıyor”

Seçimde oy kullanacak yabancılar ile ilgili olarak yöneltilen soruya Ümit Özdağ; ”Seçimlerde oy kullanmak üzere yüzbinlerce yabancıya vatandaşlık veriliyor. Ama bakıyorsunuz Kemal Kılıçdaroğlu bizde tüm rakamlar var diyor. ‘Yalan söylüyorsun Kemal bey. Sende tüm rakamlar yok çünkü sen bu konuları bilmiyorsun’ açıklamasını yaptı. CHP’nin İstanbul seçimlerini 13 bin oyla kazandığı örneğini vererek, seçimde bir oyun bile önemli olduğunu vurgulayan Özdağ; “Kemal Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan’dan sonra en iyi Ak Partili olduğunu ve Erdoğan’ın kazanması için çalıştığını” söyledi.

Taha Ömer IŞIK – ANKARA

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!