Meral Akşener’in Kayınbiraderinden Ümit Özdağ’a destek

Meral Akşener'in Kayınbiraderinden Ümit Özdağ'a destek

Habererk yazarı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kayınbiraderi Hasan Basri Akşener sosyal medyadan İstanbul milletvekili Ümit Özdağ’a destek verdi.

Hasan Basri Akşener,

“Sn. Ümit Özdağ değerli bir Türk Milliyetçisi ve öyle kolayca bir yere buruşturulup atılacak biri değil. İYİ Parti’yi Sn. Genel Başkanla birlikte kurduğunu belirtiyor ve anladığım kadarıyla Genel Başkanlıkla ilgili bir itirazı yok.

Fakat, teşkilat başkanı Sn. Koray Aydın için cesareti ve onuru varsa istediği TV ekranında karşıma çıksın “Hodri Meydan” dedi. Partide Sn. Koray Aydın’ın ağırlığı olduğunu ve teşkilatları istediği gibi şekillendirdiğini bilmeyen yok.

Sn. Koray Aydın bu kadar yetki alırken bir çok etkenin de devrede olduğunu düşünüyorum.(önceden derin bağlantılar var)Yani işin başından beri Sn. Koray Aydın vardı ve güçlendikçe daha da etkili oldu.” Seni öldürmeyen şey güçlendirir” derler. Her eleştiriden, her itirazdan daha da güçlü çıktı. Böylelikle her kurultaydan daha güçlü çıktı. Eşbaşkan gibi davrandığını görmemek mümkün değil.

Ben son kurultaydan çok daha önce Sn. İsmail Türk ile verdiğim video röportajda Sn. Genel Başkanın etrafının çevrili olduğunu vurguladım, zaten o röportajdan sonra haliyle hepten koptuk.

Siyasetçi aslında çok korkak ben bunu anladım, yukarısı hele cesur değil.

Yani herkes Atatürk bekliyor ya o anlamda bunu dedim, mevcutlardan böyle bir cesaret ve öngörü asla beklemeyin.

Bu minvalde Sn. Ümit Özdağ’ın çıkışı öyle basit bir koltuk edinme gayreti değil, belki de tüm sistemi sorgulamış oluyor. Siyasi partiler demokratik değil, çünkü iç çekişmelerde kazanan kaybeden varsa ve  kaybedenler haksızlığa uğradık diyorsa oradan demokrasi çıkmaz. Oradan meşruiyet çıkmaz.

Adalet herkese lazım, eline çekici alan herkesi çivi görüyor !” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!