Meral Akşener’den Sonra Kılıçdaroğlu Da Kendine AKP’li Danışman Atadı!

CHP'li Özel, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayını Belirmek İçin Bir Araya Geleceğini Söyledi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçmişte AKP’li milletvekili aday adayı olmuş Recep Beşenk’i başdanışman yaptı.

Veryansın TV’den Erdem Atay’ın haberine göre, daha önce Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nda (BDDK) görev yaptığı öğrenilen Recep Beşenk, yaklaşık bir ay önce Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı oldu.

Kılıçdaroğlu’nun bu görevlendirmesinden birçok CHP’linin rahatsızlık duyduğu konuşulurken, BDDK’da çalışan bazı bürokratların da CHP’lilere Beşenk ile ilgili, “Görev yaptığı zamanlarda AK Parti ve cemaatçi (Fetullah Gülen) olmayanlara yapmadığı kalmamış biridir” dediği öğrenildi.

2015 yılında AKP Mersin Milletvekili Aday Adayı olan Recep Beşenk, adaylığıyla ilgili yapılan bazı haber ve videolarda şu ifadeleri kullanmış:

“AK Parti’yi hazmedemiyorlar. Türkiye’nin geleceğinin AK Parti’de olduğuna inanıyorum. Türkiye’nin başarısı tartışılmaz tek partisi AK Parti. Bu partiden Mersin’e hizmet etmek büyük onur.”

Öte yandan geçtiğimiz günler , uzun bir dönem AK Parti’nin seçim stratejilerini belirlemede görevli isimlerden olduğu bilinen Andy-Ar Araştırma şirketi Başkanı Faruk Acar, İYİ Parti lideri Meral Akşener tarafından danışman koltuğuna oturtulmuştu.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!