Meral Akşener’den Erdoğan’a Tehdit: “İletişim Başkanı’nın Eviyle İlgili Bir Şey Çıktı Ağzımızı Açmadık”

Meral Akşener'den Erdoğan'a Tehdit:

Partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ‘Lütfü Türkkan’ın kaçak çiftliği’ ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Kocaeli’nin Dilovası ilçesindeki 15 kaçak yapı bulunan çiftliğinin yıkım kararının kesinleşmesinin ardından çiftlikteki 26 kaçak yapının yıkıldığı öğrenilmişti.

Türkkan’ın kaçak çiftliği ile ilgili açıklamalarda bulunan Meral Akşener, “İki gündür Sayın Lütfü Türkkan’ın meşhur çiftliği üzerine gagalanıyoruz. Bir basın mensubu arkadaşımız soru sormak istedi. Sayın Türkkan’ın açıklamaları var ama onun karşılaştığı bu sistemin sonuçları olarak ben, kim nerede ne yapmışsa tespit edip rezil etmezsem namerdim.” dedi.

Fahrettin Altun’un olay olan evi ve taşınırken ‘kaybedilen’ tarihi eserlerle ilgili bildikleri olduğunu, ancak hiç birini konuşmadığını itiraf eden Akşener, Lütfü Türkkan’ın kaçak çiftliği için “Şimdi yandınız!” diyerek adeta savaş açtı.

Akşener, geçtiğimiz günlerde gündeme gelen ve muhalefet olarak gözardı ettikleri ‘tarihi eserlerin taşınması ve kaybolması’ meselesine değinerek, “Tarihi eser meselesinin nasıl yürüdüğünü biliyoruz. Üzerinde tepinebilirdik, tepinmedik.” diyerek bir itirafta bulundu.

Akabinde, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un eviyle ilgili çıkan haberleri hatırlatarak, “İletişim Başkanı’nın eviyle ilgili bir şey çıktı ağzımızı açmadık.” diyerek Erdoğan’ı da tehdit etti.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!