Meral Akşener yarın geniş bir kadro ile Çorum’a gidiyor…

Meral Akşener yarın geniş bir kadro ile Çorum'a gidiyor...

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in oğlunun düğün törenine katılmak üzere yarın  Çorum’a gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in programı belli oldu. Meral Akşener Çorum programına çok sayıda milletvekili ve üst düzey parti yöneticilerinin katılacak.

Bekir Özsazçmacı, Genel Başkan Meral Akşener’e, İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkanı, Ankara Milletvekili ve Fahri Çorum Milletvekili olarak görülen Şenol Sunat, İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, İYİ Parti Mali İşler Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, İYİ Parti Muğla Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkanı Metin Ergun’un yanı sıra 15 milletvekilinin de eşlik edecek.

Yarın saat 14.00’da Sungurlu’ya gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İYİ Partili heyet, Sungurlu’da esnafı gezip sorunları dinleyecek. Sungurlu’dan Alaca’ya geçecek olan heyet, saat 15.00’da da Alacalı esnafları ziyaret edecek. Alaca programının ardından ise Akşener Çorum’a gelecek. Akşener, Çorum’da da Saat Kulesi’nden başlayarak esnafı ziyaret edecek. 18.30’da teşkilatla buluşacak olan Akşener, bu toplantının ardından düğün töreni için Yıldız Park Düğün Salonu’na hareket edecek.

Program şu şekilde:

  • Sungurlu Esnaf Ziyareti
  • Alaca Esnaf Ziyareti
  • Çorum Esnaf Ziyareti
  • Yıldız Park Düğün Salonu Nikah Merasimi

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!