Memleket Partisi Kuruldu: Muharrem İnce Genel Başkan Seçildi

Memleket Partisi Kuruldu: Muharrem İnce Genel Başkan Seçildi

Muharrem İnce, Memleket Partisi’nin kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığı’na verdi.

Muharrem İnce’nin başlattığı ”Memleket Hareketi”nin partileşme süreci tamamlandı. İnce, oy birliği ile genel başkan seçildi.

CHP’den istifa ederek Muharrem İnce’nin Memleket Hareketi’ne katılan Gaye Usluer de Parti Sözcüsü sıfatıyla 16:00 itibariyle başladığı ve kuruluşu ilan ettiği basın toplantısında, “Memleket Partisi’nin ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. “Geleceğimizi geri alacağız” diyoruz, Memleket Partisi olarak geleceğimizi barışla, özgürlükle ve yeniden demokrasiyle taçlandırmak üzere söz veriyoruz. Biraz önce genel merkezimizde parti meclisi toplantı salonumuzda İçişleri Bakanlığı’ndan aldığımız belgeyi Kurucular Kurulu ile paylaştık. Genel başkanımızı seçtik, Sayın Muharrem İnce oy birliği ile seçildi.” şeklinde konuştu.

Partinin kurucular kurulunda yer alan isimler şöyle: CHP’den istifa eden İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve Yalova Milletvekili Özcan Özel ve Gaye Usluer yer alırken, iş insanları Serkan Ufuk Akgün, Hüseyin Baraner ile gazeteci Şaban Sevinç de partideki tanınmış isimler oldu.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!