Mehmet Ceyhan için Sosyal Medyada “Tutuklansın” Etiketi

Mehmet Ceyhan için Sosyal Medyada

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan hakkında ‘alenen nitelikli hakaret ve halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit suçlarını işlediği gerekçesiyle’ Antalya Terör ve Örgütlü Suçlar Savcılığı’na suç duyurusunda bulunuldu.

Ardından da Twitter’da adeta linç kampanyası başlatarak  ‘MehmetCeyhanTutuklansın’ etiketi altında on binlerce paylaşım yapıldı.

Suç duyurusunda bulunulan kişi Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı’nın yanı sıra Enfeksiyon Hastalıkları Derneği ve Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Derneği’nin başkanlıklarını ve Pediatri Uzmanlık Akademisi Derneği’nin genel sekreterliğini yürüten Noel Baba Derneği Başkanı ve 5GVirusNews Platformu Sözcüsü Muammer Karabulut. Platformun bir diğer sözcüsü de Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak.

Dilekçede ‘kanıt’ olarak Ceyhan’ın pandemi sürecinin başından bu yana yaptığı açıklamalar, ‘gerekçe’ olarak da söz konusu açıklamaların, ‘Covid-19 salgınının ekonomik, psikolojik ve sosyolojik yıpratıcılığına olumsuz yönde katkı sağlaması’ gösterildi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!