Mehmet Ali Erbil’den Seda Sayan’ın ‘Tecavüz’ Suçlamasına Yanıt

Mehmet Ali Erbil’den Seda Sayan’ın ‘Tecavüz’ Suçlamasına Yanıt

Seda Sayan, tartışma yaratan bir açıklamada bulundu. Seda Sayan, Erbil’in evindeki hizmetçisine tecavüz ettiğini öne sürdü. Şovmen Mehmet Ali Erbil, şarkıcı Seda Sayan’ın yönelttiği ‘tecavüz’ suçlamasına yanıt verdi.

Sağlık sorunları nedeniyle uzun bir süre tedavi gören Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan’ın arayıp sormadığını söyleyerek “Seda Sayan, iki senedir beni aramadı. Bir kez bile sağlık durumumu sormadı. Yakın arkadaşlarım beni yalnız bırakmadı fakat Seda Sayan beni aramayı bırakın, menajerime bile sağlık durumumu sormadı. Hülya Avşar ve İbrahim Tatlıses başta olmak üzere yanımdan ayrılmadılar” açıklamasında bulunmuştu.

Erbil sonrasında da arkadaşı Tolga Yüce’nin “Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar, reyting alamayan bu kadını hâlâ çalıştırıyor” sözünü Instagram’da paylaşmıştı.

Instagram hesabından açıklama yapan Seda Sayan, Erbil’in 2005-2010 yıllarında eşi olan Tuğba Coşkun ile evliyken evlerindeki hizmetli kıza tecavüz ettiğini öne sürmüştü.

Seda Sayan’ın tecavüz suçlamalarına kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yanıt veren Erbil, ilk olarak “Ben Mehmet Ali Erbil; hepinizin bildiği tanıdığı. Evet sınırı aştım, hata yaptım, sitem edeyim derken kontrolü kaybettim. Üzgünüm, amacım kimsenin onuruna zarar vermek değildi, hele ki tarih kadar eski bir dosta karşı böyle bir niyetim asla olamaz” ifadesini kullandı. Erbil, devamında şunları söyledi:

“Ama sizler şunu da biliyorsunuz ki ben 2 yıldır ölümün kıyısında yaşıyorum; doktorlarım zaten tüm çevremi istemsiz hezeyanlarım olabileceği konusunda uyardılar. Şimdi soruyorum; ben bir hata yaptıysam bunun karşılığı iftira mı olmalıydı? Yakışmadı. Siz de sormadınız mı madem böyle bir şey vardı niye sustun diye? Her neyse; benim alnım ak ve kendi payıma düşeni yaptım. Herkes de kendine yakışanı yapsın.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!