Meclis Başkanı Mustafa Şentop: 10 Bin Dolar Alan Kimdir, Açıklansın

Meclis Başkanı Mustafa Şentop: 10 Bin Dolar Alan Kimdir, Açıklansın

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 10 bin dolar alan siyasetçi iddiası hakkında, “Kılıçdaroğlu beni hedef alan iftirada bulundu. Bunu açıklayacak kişi ben değilim muhatabıdır” ifadelerini kullandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, İstanbul’da gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında arama ve tutuklama kararı bulunan Sedat Peker’in bir siyasetçiye ayda 10 bin dolar verdiği iddialarına ilişkin soruları yanıtlayan Şentop, şunları söyledi: “Konu 10 bin dolar alan siyasetçi kimdir, bunu kim açıkların ötesine geçerek beni itham eden bir iftirada bulunmuştur. Kılıçdaroğlu beni hedef alan iftirada bulundu. Yalan olduğunu bildiği halde böyle bir ithamda bulunmuştur. Bu kişinin siyasi bunaklık içerisinde olduğu veya bilerek kasten yapıyor ise bunun haysiyetsizlik ve ahlaksızlık olduğunu söyledim. Bunu bilen de ben değilim açıklayacak olan da ben değilim. Ben de 10 bin dolar alan kimdir, açıklansın diyorum.”

Kılıçdaroğlu ne demişti?

Partisinin grup toplantısında koşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “Sedar Peker’den 10 bin dolar alan siyasetçi” iddiasına dile getirerek, “TBMM Başkanı Mustafa Şentop, bu kara gölgeyi kaldırmak zorundadır. Şentop, bu 10 bin dolar konusuna sessiz kalamaz. Sessiz kalıyorsa ‘Acaba o da mı alıyor’ diye sorulur” ifadelerini kullanmıştı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!