MasterChef’te şaşırtan eleme, final görmesi beklenen isim veda etti! MasterChef elemesi dün akşam sonuçlandı, kim elendi?… İşte elenen isim

featured

MasterChef’ten elenen isim, yarışmanın 10 Eylül Pazar akşamı ekranlara gelen 84. bölümünde netlik kazandı. Tv8 ekranlarında sevenleri ile buluşan MasterChef’te eleme adayı olan 7 yarışmacı iki aşamalı turda, elenmemek için mutfakta sınav verdi. Tadım yapan şefler, ilk etabın kazananlarını ve kaybedenlerini açıkladı. Bu turda en yaratıcı ve lezzetli tabağı yaparak eleme potasından çıkan isimler; Sefa, Tanya ve Ayaz oldu. İkinci turda ise sonuncu Suna seçildi. Suna ve Eda arasında yaşanan düelloda kaybeden MasterChef All Star’ın 9. haftasında yarışmadan elendi. Peki, son bölümde MasterChef’ten kim gitti? İşte, 10 Eylül MasterChef All Star’dan elenen yarışmacı ve ayrıntılar.

MASTERCHEF’TE İLK TURDA KİMLER ÇIKTI?

Nefeslerin tutulduğu gecede MasterChef’te potaya giren isimler bu hafta Tolga, Esra, Suna, Ayaz, Sefa, Tanya ve Hasan oldu. Şefler ilk turda potaya giren 7 yarışmacıdan yaratıcılık turunda tabaklar hazırlamalarını istedi. Ana malzemeler ise kuzu böbreği ve taze kişniş oldu.

Süre ise 45 dakika olarak belirlendi. Danilo, Somer ve Mehmet Şef’in verdikleri süre sonunda yarışmacılar oldukça farklı yemekler ortaya çıkardı. Şeflerin değerlendirmesi ile eleme potasından çıkan isimler Sefa, Tanya ve Ayaz oldu. Diğer yarışmacılar ise bu kez kader turunu oynamak için siyah önlüklerini giyerek yeniden tezgah başına geçti.

MASTERCHEF KİM ELENDİ?

Eleme turu final etabında Hasan, Esra, Tolga ve Suna kaldı. Şefler bu turda yarışmacılardan Somer Şef’in tabağı ‘mercimekli mantı’ istedi. Verilen sürenin ardından yarışmacıların tabakları şefler değerlendirdi. Esra, Hasan ve Tolga potadan çıkarken, gecenin sonuncusu olan isim geçen hafta potaya giren Eda ile düelloda karşı karşıya geldi.

BÜYÜK TALİHSİZLİK; HATASI PAHALIYA MAL OLDU

İki aşamalı etapta başarısız olan Suna, geçen hafta eleme potasına giren Eda ile karşılaştı. Eleme düellosunda şefler yarışmacılardan bu kez üç şefin ortak tabağı olan ‘kalamar dolması ve mürekkepli risotto’ istedi.

ELENEN İSİMDEN DUYGUSAL VEDA

Süre ise tam 40 dakika olarak belirlendi. Sürenin ardından Suna ve Eda tabaklarını şeflere sundu. Şeflerin yaptığı değerlendirmede tabağında kalamar kıkırdağı unuttuğu anlaşılan Suna MasterChef’e veda etti.

MasterChef All Star’dan elenen Suna gözyaşları içinde şunları söyledi;

“Çok güzel bir sezondu benim için. Üç ay üç buçuk ay gerçekten inanılmaz güzeldi. Artık aile gibi olmuştuk. Yeri geldi gerginlikler yaşadık ama burası çok farklı bir ambians. Ben her geldiğimde yeni birşeyler öğrenerek gidiyorum buradan. 37 yaşında yeni birsürü bilgi edinmiş bir Suna var. Size minnettarım size çok teşekkür ediyorum. Yorulmuştum zaten biraz da açıkcası. Ama yine gidebildiğim yere kadar gidecektim. Teşekkür ediyorum herşey için.”

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!