Maseratili polis olayında yeni detaylar: Bakanlık onaylı zayıflama çayı yalan çıktı

featured

Manisa Soma Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iddianameye göre, olay 22 Nisan 2023 günü saat 17.30 sıralarında İzmir-İstanbul Otoyolu’nda meydana geldi. Otomobilleriyle trafikte seyir halinde giden avukat Fatih Uzun ile polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül arasında trafikte tartışma çıktı. Birbirleriyle küfürleşen taraflar araçlarını yol kenarına çekerek tartışmayı sürdürdü.

İLGİLİ HABER: Maserati’deki narkotik polisi dehşet saçtı… Suç dosyası kabarık

Uzun’un, Üçgül’e yumruk salladığı ancak isabet etmediği, Üçgül’ün ise Fatih Uzun’un dizine tekmeyle vurup yaraladığı, ardından da “Kimin kim olduğunu bilemezsin” dediği belirtildi. Fatih Uzun’un ise “Senin plakan TC, bütün Cumhuriyet savcıları ve mafyalar benim elimde, bu yere düşmenin hesabını sana soracağım, bu iş burada bitmedi” diyerek tehdit ettiğine yer verilen iddianamede bu olaya tarafların eşlerinin de şahit olduğu aktarıldı.

İLGİLİ HABER: Maserati’li polisin eşi konuştu… İşin rengi değişti… Murat Övüç detayı

ÇAY REKLAMLARINA DURDURMA CEZASI VERİLDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Sabah Gazetesi’nden Dilhan Dumanoğlu’nun haberine göre Üçgül, 7 yıldır kendi işini yaptığını, yanında 15 sigortalı eleman çalıştırdığını belirterek, “Bütün mal varlığı şirketimin üzerinedir, şirket de bana aittir. Benim olan eşimindir. Eşimin olan da benimdir” dedi.

Ancak Üçgül’ün ‘Bakanlık onaylı’ diyerek sattığı çaylara Ticaret ve Orman Bakanlığı tarafından 114 bin 326 TL para cezası ve reklamlarını durdurma cezası verildiği ortaya çıktı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!