Marmaris’te Halk Plajına ‘Yemek İçin’ Helikopterle İndirilen Kişi Bakın Kim Çıktı

Marmaris'te Halk Plajına 'Yemek İçin' Helikopterle İndirilen Kişi Bakın Kim Çıktı

Muğla Marmaris’teki bir halk plajına, insanların bulunduğu sırada helikopter indirildi. Etrafta bulunanların kaydettiği görüntüler sosyal medyada tepki topladı. Helikopterin sahibi olduğu iddia edilen şirket açıklama yaparak, helikopterin geçen yıl bir enerji firmasına satıldığını ifade etti.

Muğla’nın Marmaris ilçesindeki Kumlubük koyuna, insanların bulunduğu sırada bir helikopter indi. Olay anına ilişkin görüntüler, etrafta bulunan yurttaşlar tarafından kaydedilip sosyal medyada paylaşıldı.

Görüntüler, İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Kıdık da tarafından paylaşıldı.

Kıdık, paylaşımında, “Bu helikopter Bereket Enerji’ye ait. Maris Otel’e yemek için müşteri getirmiş. 1. Acil durum olmadığı sürece plaja helikopter indirilmesi yasak. 2. Otellerin helikopter pisti olmalı” ifadelerini kullandı.

Yeniçağ’ın haberine göre, Ceydan Saydanlı’nın şirketi Bereket Enerji adına kayıtlı olan helikopterle inenlerin yemek için getirildiği iddia edildi.

Marmaris’te halk plajına helikopter ile inen kişinin yandaş iş insanı Ceyhan Saldanlı. Saldanlı’nın PTT’de teknik personel olarak çalışırken 6 bin lira sermaye ile kurduğu şirketi, AKP döneminde aldığı ihalelerle ‘hızlı’ bir büyüme gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!