Kürtlerin Erdoğana heykeller dikmeleri lazım…

Belki de bu yazı adresi sizce çok ilginç olabilir ve birileri diyecek ya bu ne diyor? yoksa bu kiralık bir yazardır,Türkiye Başbakanı Sayın Recep Tayip Erdoğanın hesabına çalışmaktadır?. Aslında bu heykelleri Erdoğan gün geçtikçe hak etmektedir. Çünkü artık o bir Kürt kahramanı, o bir Kürt Kurtarıcısı. Daha doğrusu O Türkiyeli olmasına rağmen bebek katili Abdullah Öçalan ve çapulcular Mesut Barzani ve Celal Talabani’den daha Kürtçü ve daha çok Kürt geleceğini düşünen bir lideridir.

Bakınız dün Irak’ın kuzeyinde bir Kürt oluşumuna karşı çıkan sayın başbakan bugün ayni hassasiyetini Suriyedeki Kürt oluşumuna da göstermektedir ve asla izin vermiyeceklerini söylemektedir. Ancak Irak’ta Kürt oluşumunu tanımayacaklarını söylemelerine rağmen, Irak’ın kuzey’indeki çapulcu Mesut Barzani kırmızı halılar üstünde Cumhurbaşkanları gibi karşılanmıştı. Eminim yarın Suriyeli Kürtlerin çapulcusu, PKK’nın uzantısı olan PYD’nin eşbaşkanı Salih Müslim de aynı şekilde karşılanacaktır ve Irak Kürtlerine sunulan yardım ve tanılan statünün aynısı Suriyeli Kürtlere de tanınacaktır. Suriye sorunu çözüldükten sonra sıra İrana gelecektir. Başınızı ağrıtmayım İran da aynı aşamalardan geçecek ve Sayın Erdoğn hükümetin başında kalırsa, bir kaç seneye kalmaz bölgede üç Kürt oluşmu oluşacaktır. Türkiye’ye komşu bu oluşumların oluşmasında Başbaken Erdoğanın büyük  rolü asla inkar edilmiyecektir. Her hal de siz Türkiye Kürtlerini unuttunuz diyeceksiniz. Sayın Erdoğan’a dur denilmezse o da gerçekleşir ve hatta bu devletleri kapsayacak Büyük Kürt Devleti de kurulacaktır. Şimdi siz söyleyiniz beyler Sayın Erdoğan kaç heykel hak ediyor? Bence Kürtler Erdoğan’ın hakkını yememelidirler ve ilk heykelini hemen Erbile dikmelidirler, çünkü Erbil bir Türkmen kentiydi Erdoğan’ın sayesinde Mesut Barzani’nin başkenti haline gelmiştir. Ne yazık ki Türkmen Erbili’min Kürt adı Hawler, bazı Türkçü sitelerimizde bile kabul edilmektedir.

Değişimden, açılımdan ve bahardan çok söz edildi ve hale edilmektedir, ancak hepsi Türkiye ve Türk dünyası düşmanlarının lehine olmuştur. Biz AKP Hükümeti ve Sayın Başbakandan bir değişim düğmesine de Türkiye ve Türk dünyasının lehine basmasını bekliyoruz. Hep Kürt açılımı, Ermeni açılımı ve bilmem kimlerin açılımlarını ele aldılar. Hep Arap ve acem baharının gerçekleşmesine yardımcı oldular. Bir defa da olsa, Türk ve Türk dünyasının değişim, açılımına önem versinler. Kıbrıslı Türklerimiz, Karabağ, Doğu Türkistan, Batı Tırakya Çeçenistan ve Kerkük’deki soydaşlarımız gözlerini Türkiye’ye dikmişlerdir. Onlara Anavatandan başka kim yardım elinin uzatacaktır? Kanayan yaralarına Türkiye’den başka hangi ülke mehem olacaktır? Mesut Barzani ve PKK Suriye’deki Kürt soydaşlarının yardımına koşup onların özgürlüğüne çalışırken Sayın Erdoğan oradaki 3 milyon Suriyeli Türkmeni tıpkı Irak Türkmenlerine yapıldığı gibi kendi kaderlerine bırakıyor. onların da Iraklı Türkmenler kadar Sahipsiz oldukları vurgulanmaktadır. Umarız yüce Türk Ulusu ve ülkücü camiamızın sesizliklerini bozacak ve bu olup bitenlere bir cevap verecektir, yoksa ortadoğu haritasının bu şekielde değişmesi anavatanımızın lehinden çok aleyhine olacaktır.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!