Yusuf Dülger
Yusuf Dülger

İçimizdeki Amerika-İsrail Yanlıları

featured

Bu kişiler bizi ve komşu ülkeleri hep İsrail ve Amerika ile korkutuyorlar; İsrail, Amerika propagandası yapıyorlar. Yaptıkları kol faaliyetidir, emperyalizme hizmettir. Bunlar doğrudan hain değillerse bile akılsızdırlar.

İsrail; İran, Filistin, Suriye, Lübnan’a saldırıyor. “Prof., uzman, yorumcu, gazeteci” denen 8-10 kişi yandaş kanallarda, ellerine aldıkları çubuklarla, haritalarda yer göstererek konuşuyorlar:

İran suskun, beceriksiz. İsrail uçakları bu gece şurayı, yarın burayı vuracak. Hizbullah’ın tünellerine girildi. İsrail Lübnan’ı kuzeyden kuşatıyor. İran ve Suriye’nin şu bölgeleri Şii. İran eskiden beri bize düşman. Suriye terörü destekliyor.”

İran ve Arabistan’ın birer kolu kırılmalı (Cüneyt Sezer, 06 Ekim 2024 tv 100).” “Hizbullah başarısız, çünkü İran kurdu. Amerikan savaş gemileri yolda. Yeni bir dünya savaşında bölge çöker. Ne İran ne Suriye kalır…”

Bu kişiler bizi ve komşu ülkeleri hep İsrail ve Amerika ile korkutuyorlar; İsrail, Amerika propagandası yapıyorlar. Yaptıkları kol faaliyetidir, emperyalizme hizmettir. Bunlar doğrudan hain değillerse bile akılsızdırlar.

Bir yurdun, bir coğrafyanın; “aydın, gün görmüş, terör uzmanı” denen kişileri yurtları için savaşanların morallerini bozmamalılar cepheyi dağıtmamalılar, din mezhep yırımı yapmamalılar. Ne yapmalılar?

Düşman saldırısı altındayız. Yurdumuz işgal ediliyor. Direnelim. Savaşmak görevdir. Varsın düşmanın gelişmiş silahı, çok askeri olsun, önemli değil. Korkmuyoruz, bizim de sopa ve bıçaklarımız var. Kalkın, işgalcileri kovalım. Buna gücümüz yeter” delmeliler. Bunlar bunu yapmıyorlar, korku salıyorlar.

Böylesi zamanlarda şunları düşünmemiz gerekir:

  1. Bu coğrafyada yaşayan insanlar olarak her birimizin soyu, inancı, mezhebi, tarihi, kültürü ayrı olabilir. Olsun. Yurdumuz bir, yan yana yaşıyoruz ya, bu yeter. Katillere yem, köle olmak yerine birlikte yaşayalım, güç birliği yapalım.
  2. Bize: “Dini düşüncelerimiz (mezhep) ayrı da olsa Müslümanlar kardeştir. Müslüman komşusunu ve kardeşini düşmana teslim etmez” diye öğüt vermişlerdi. Bu öğüdün sahipleri bugün aksini yapıyorlar. Demek bunlar Amerikancı, İsrailci.
  3. Bugün Türkiye’nin bazı yöneticileri Amerika ile proje ortaklığı yaparak bu görevi yürütüyorlar. Amerika’ya itiraz edemiyorlar, tutsak yahut yandaşlar. Güdümlü Böylesi yayınları yapan kanallar da öyle. Öyleyse bunlara güvenmeyelim.
  4. İyi insan olmanın ilk yolu akademisyen, terör uzmanı, din adamı olmaktan geçmez; her zaman, her yerde, aklımızı yansız kullanmaktan geçer. Bunu başarır isek ne Amerika ve İsrail, ne de içimizdeki kuklalar bize zarar verebilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!