Prof. Dr. Vahit Türk
Prof. Dr. Vahit Türk

Bir Ülke Toptan Ahlakı Yitirdi

featured

Bir çete reisi MİT başkanının odasına nasıl girer, oraya girip çıkanlar araştırılmaz mı, böyle bir alçak, MİT başkanıyla ne konuşur, onunla nasıl fotoğraf çektirir ve bunu niçin yayınlar? El açıp Allah’a yakarmaya bile utanacak durumdayız, farkında mısınız?

Bu ülkede yeni doğan, annesinin sütünü bile henüz emememiş bebekleri para için öldüren caniler çete kurmuş ve sayısı belirsiz masumu katletmiş. Daha neyi konuşuyoruz, neyin davasını güdüyoruz. Biz toptan insanlığımızı yitirmiş canavarlaşmışız. Dünyanın herhangi bir yerinde acaba böyle bir canilik, hunharlık, ahlaksızlık, vahşet görülmüş müdür!
Çetenin başı olacak pisliğin fotoğraf çektirmediği devlet büyüğü kalmamış. Devlet büyükleriyle çekilen fotoğrafların her türlü ahlaksızlığa araç olarak kullanıldığı bir zaman yaşıyoruz. Sırıtarak poz veren devlet büyükleri, bu herkesten çok sizin eseriniz, çünkü sorumluluk makamındasınız, yönetme makamındasınız. Hadi herkesi geçtik bir çete reisi MİT başkanının odasına nasıl girer, oraya girip çıkanlar araştırılmaz mı, böyle bir alçak, MİT başkanıyla ne konuşur, onunla nasıl fotoğraf çektirir ve bunu niçin yayınlar?
El açıp Allah’a yakarmaya bile utanacak durumdayız, farkında mısınız?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!