Nazım Peker
Nazım Peker

Türk İnsanı Kime Güveniyor?

 

Türk halkı, iyi dediğine kötü, kötü dediğine de kolay kolay iyi demeyen bir özelliğe sahiptir. Çabuk inanır. Bu, saflığından değil; karşısındakini de kendisi gibi bildiğindendir. Çünkü kendisi: hin değildir.

Bildiğimiz gibi ülkemiz: 15 Temmuz KALKIŞMASINA sahne oldu. Asil ve necip Türk insanı, canını ve kanını ortaya koyarak bu kalkışmayı püskürttü.

Ülkeyi; alnı secdeye değiyor, başı da örtülü mantığıyla yönetmenin ya da yönetmeye çalışmanın ne kadar hatalı bir çaba olduğunu görmüşüzdür inşallah!

Şunu hiç unutmayalım: alnı secdeye değiyor diye getirdiğiniz adamlar size DARBE yaparken, koltuğunuza ve canınıza kast ederken… Kemalist ve cumhuriyetçi diye tasfiye ettiğiniz ya da etmeye çalıştığınız adamlar, size sahip çıktı. Hem sizi hem de rejimi canları pahasına korudular. Demek ki neymiş? Secdeyi değil liyakatı esas alacakmışız.

Başı örtülü rektörümüz oldu: “Yaşasın” diye sevinç çığlıkları atmıştınız. Ne yazık ki başı örtülü rektörünüz DARBECİLERİN bir parçası çıktı.

Demek ki neymiş? Başı örtülüyü değil, demokratlığı esas alacakmışız.

Bilem anlatabildik mi?

Sosyal medyada Türk halkına soruyorlar: “En çok kime güveniyorsunuz? “diye. Verilen cevap kimi kurum ve kuruluşlarımız için hiçte iç açıcı değil. Bütün karalama ve yıpratma çalışmalarına rağmen: şanlı TSK yine bir numara, Türk halkının yine gözbebeği.

Kime Güveniyorsunuz? 08.08. 2016 saat: 12.00 ye göre)

Cumhurbaşkanlığı………………………………….% 10.3,

Başbakanlık (İçler acısı)…..……………………..%  0.3,

TSK: Türk Silahlı Kuvvetleri……………………….% 32.3,

TBMM………………………………………………………% 1.3,

Muhalefet Partileri……………………………………%  3.9

AKP: Adalet ve Kalkınma Partisi…………………% 1.3,

Basın (Yerlerde sürünüyor güven)………………% 0.3,

Sivil Toplum Kuruluşları STK……………………….% 1.8,

DİYANET İŞLERİ Başk. (Utanılacak durum)…….% 0.6,

Diğerleri (Emniyet, Yargı, hukuk)…………………..% 1.3,

Hiç Bir Kurum ve Kuruluşa güvenmiyorum……..% 43.2,

İlgim yok- kararsızım………………………………………% 3.3

Şapkayı öne koyup düşünmek gerekmiyor mu? Görmez başkanlığındaki DİYANETİN bu hali, bir Müslüman olarak kanıma dokundu. O kutsal kurumu siyasallaştıranları, Türk halkının nezdinde güvenilmez konuma getirenlere hakkımı helal etmiyorum.

Esen kalınız.

Kaynak: Poltio com

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!