Nazım Peker
Nazım Peker

Teröre Siyasilerin Bakışı

Terör sonunda Foca’ya geldi. Neden Foca? Foca. TSK’nın İç İşleri Bakanlığına direkt bağlı tek kuruluşu olan Jandarma teşkilatının her türlü; rütbeli ve rütbesiz KOMANDO timlerinin( Mavi Bereliler dahil) yetiştirildiği yer. Burada, Jandarmanın teröre karşı vurucu timleri eğitilmekte!  Ayrıca Türk Deniz Kuvvetleri’nin de donanımlı bir eğitim bölümü bulunmaktadır.
 
11 yaralı ve bir şehit var. Foca aynı zamanda turizmin ve yazlıkların da bulunduğu bir belde.  Taviz üstüne taviz koparan terör örgütünün ağzı sulanmakta, hedefe daha çok yaklaştığını varsaymakta.
 
Burada şehit olan askerimize rahmet ve kederli ailesine baş sağlı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.
   
Terör, bu ülkenin yadsınamaz gerçeğidir.  Hedefte Türk Devleti vardır. Yıkılmak istenen, yıpratılmak istenen, sindirilmek istenen O’dur.
 
Benim üzerinde durmak istediğim esas konu siyasilerin ve hükümetin bu olaya yaklaşımıdır.
 
Başbakan, ABD’yi yeniden keşfediyormuşçasına, “Bu, terörün bir yayılma stratejisidir.” açıklamasında. Bunun böyle olduğunu Ortaokul öğrencisi dahi bilmez mi?
  Kılıçdaroğlu, TBMM’ni acilen toplantıya çağırdı, “Hükümet bu ve Şemdinli hakkında muhalefete ve halkımıza bilgi vermelidir!” bu ne kadar sığ bir görüş. Sorsalardı ben bile kendilerine istedikleri bilgileri verirdim.  Bilgi istedikleri konuların neler olduğunu ve terörün neler istediğini Mısır’daki sağır sultan bile duydu, biliyor. Ama bizim yeni CHP ve onun genel başkanı bilmiyorlar.
 
Peh peh!!
 
Bu isteğe Sayın Erdoğan, “TBMM’nin toplanması teröre destek ve onu meşrulaştırmak olur, taviz anlamına gelir.” cevabını veriyor.
 
Şu gelinen noktaya bakar mısınız sayın okurlarım. Teröre yaklaşım bu mu olmalı? Sayın Başbakan, sizin HABUR rezaletiniz, Kürt açılımınız, Oslo görüşmeleriniz,  Anayasa’ya rağmen devlet parasıyla ve eliyle”TRT6” uygulamanız , Kürtçe enstitüler, Kürt kürsüleri açılımlarınız TERÖRE verilen ne oluyor?
 
Terörle mücadele eden TSK’nın şanlı komutanlarını Silivri ve Hasdal’a doldurup ardından da emekli etmeniz teröre taviz olmuyor mu? Allah aşkına söyler misiniz, “TAVİZ” sizce ne olur, nasıl olur, neler olur?
 
MHP lideri Sayın Bahçeli ise yazılı açıklamasında özetle,Bu olayda hükümet suçludur. Verilen tavizler terör örgütünü umutlandırmış, hedeflerine yaklaştıkları vehmine kaptırmıştır. Hükümet terör politikalarını yeniden gözden geçirmelidir. Bu konuda kendilerine destek vermeye hazırız.” diyerek; en mantıklı görüşü bildirmiştir.
 
TBMM başkanımız Cemil Çiçek, dâhiyane (!) bir açıklama yaparak özetle,” Bu bir devlet işidir, devlete karşı yapılan bir eylemdir” dedi.
 
Kendilerine soralım madem bu kadar ileri görüşlüsünüz, öngörünüz keskin! Neden devleti toptan bu terör eylemlerinin karşısına dikmezsiniz? Siyasi, askeri, ekonomik olarak mücadele etmezsiniz? Terörün iç ve dış bağlantılarını desteklerini kesmezsiniz?
 
İşte sevgili okurlarım! Bir terör eylemi sonrası açıklamalar ve bize verilen devlet bilgileri. Siz inanıyor musunuz bu yaklaşımlar ve verilen onlarca TAVİZ ‘le terörün duracağına?!
 
Şimdilerde bir de moda oldu, “ Silahı bırak gel siyaset yap!” ne demekse! Adam, toprak koparıp devlet kurmaya programlanmış. Sen neyle avunmaktasın?
 
Allah bu millete acısın! Uyuyan yetkilileri de gaflet ve delalet uykusundan uyandırsın.
 
Terör, kap-kaç mantığı ve açıklamaları ile önlenmez, önlenemez. Ya değilse gelinen nokta burası olur.
 
Esen kalınız.
   
 
NOT: Kan bağışı için hastaneleri dolduran gavur (!) İzmirlilere canı gönülden teşekkürler. Allah hepsinden razı olsun.
       

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!