Nazım Peker
Nazım Peker

Neden Papa Innocant’ın Heykelinin Dibi?

Batı kulübü, şeytanların ülkesi dediğimiz Batı’ya hayranlığımız arttı. Artmakla da kalmadı AB sevdası uğruna bir sürü tavizleri verdik.
 
Neden?
 
Şöyle bir hafızalarımızı tazeleyelim. 29. Ekim. 2004 tarihine gidelim. Sabaha karşı Roma’da Papa Innocant’ın heykelinin dibinde 25 üye devlet, aday Bulgaristan ve Romanya’nın temsilcileriyle birlikte altına imza koyduğumuz önemli bir belge vardı, “AVRUPA ANAYASASI”
 
Büyük bir başarıymış gibi güpe gündüz Ankara’da bu başarıyı(!) havayi fişeklerle 41 pare top atışlarıyla kutlamıştık. Halkımıza da dönüp, “Sıkıntılarınız bitti, nüfus cüzdanlarınızı alıp Avrupa’ya gideceksiniz. Türkiye, ok gibi, füze gibi kalkınacak! Başarılamayanları başardık” demiştik. O günden bugüne ne değişti?
 
Hatırladınız mı?
 
Bu imzayı nerede atmıştık onu da hatırladınız mı?
 
Unutmuş olabilirsiniz ben size yardımcı olayım. İtalya’nın başkenti ROMA’da.
 
Neden Roma seçilmişti? Oysa AB’nin başkenti BRÜKSEL iken! Başka şehir mi, başka tarih mi yoktu da ROMA ile 29 Ekim seçilmişti?
 
Başbakan’ın sevgili dostu Berlusconi, Roma’da Papa İnnocant’ın heykelinin altına yerleştirdiği bir masa üzerinde, “Avrupa Birliği Anayasası’nı” Sayın R. Tayip ERDOĞN’a imzalattı.
 
Neden Roma, neden Papa Innocant?
 
Ne var bunda mı demektesiniz?
 
Haklı olabilirsiniz, Çünkü sizler iyi niyetlisiniz. Ama elin oğlu öyle değil!
 
Bu heykel, kendilerinin Ortaçağ dedikleri devirde bütün Avrupa’yı (Hıristiyanları) örgütleyerek, Haçlı sürüsü haline getirip Anadolu’ya süren ve biz Türkleri dolayısıyla da İslâm’ı Küçük Asya’dan sürüp atmak organizasyonunun mimarı Papa Innocant’ın heykelidir.
 
Aman sende her şeyi unutalım mı demektesiniz?
 
Peki, onlar unutuyorlar mı?
 
AB’nin başkenti Brüksel iken, Avrupa’da onca şehir var iken neden Roma seçildi? Roma’da da neden Bu Papa’nın heykelinin dibi seçildi?
 
Onca ay ve gün var iken, Ekim ayında da 29 Ekimden başka günler var iken neden 29 Ekim?
 
Hiç düşünmez misiniz? Düşünenlerden olmaz mısınız?
 
Bunun anlamı Roma, bütün Hıristiyan âleminin manevi başkenti de ondan. Haçlı ruhu canlı tutulsun. Bu anlaşma ile Papa İnnocant’ın yapamadığını biz şimdi öyle edip, böyle edip yapacağız demektir. Siz 29 Ekim de Cumhuriyeti kurdunuz. Biz de bir başka 29 Ekim’de bunun altına dinamit koymaktayız demektir.
 
Ben biraz hayalci miyim, buluttan nem mi kapmaktayım? Yoksa su katılmamış bir şovenist miyim?
 
Ne olur gerçekleri görün, biraz tarih okuyun, dostunuzu-düşmanınızı bir araştırın. Bu konularda biraz hassasiyet gösterin, duyarlı olun.
 
İmzalanan 150 sahife ve 450 maddeden oluşan bu Anayasa’nın ülkemize neler getirip, neler götüreceğini bir irdeleyin.
 
Böyle olursanız başta siz olmak üzere ülkemiz kazanacaktır. Türklük ve İslam kazanacaktır.
 
Biraz şüpheci olmaktan ne çıkar ki? Sizler bu olanlardan şüphelenmiyor musunuz?
 
Esen kalınız.   
       

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!