Nazım Peker
Nazım Peker

Bozkurt Bir Partinin Değil Türk’ün Sembolüdür

featured

Beyler, Bozkurt sadece Türkiye’de MHP ve ülkücü-milliyetçilerin, bir partinin, bir ideolojinin değil pek çok Türk coğrafyasında kullanılan asil Türk milletinin sembolüdür. Komşumuz Azerbaycan’dan Kazakistan’a, Gagavuzya’dan Tataristan’a geniş bir coğrafyada Türklerce kullanılan Türklüğün sembolüdür. Fransızların sembolü Horoz, Almanların sembolü Kartal bu ülkelerin formalarına bile işlenirken; Türkün sembolü Bozkurt’a bu alerjiniz nereden kaynaklanıyor?

Bizim solcuların kanayan yarasıdır, Türk kültürünün sembollerine hayır demek.

Buna şimdi bir de siyasal İslamcılar, tarikatlar, cemaatler ve Türklükten nasiplenmemiş bir kısım kalemşorlar da katıldı.

Neymiş efendim?

Türkiye Avusturya maçını, millilerimiz kazanınca, Türkiye’yi çeyrek finale taşıyınca sevinçten “BOZKURT” işareti yapan Merih Demiral’a saldırmalar, UEFA’ca soruşturma başlatılması.

Ayıptır arkadaş çok ayıp!

Siz ya Türk değilsiniz ya da Türklüğünüzden bihabersiniz.

Merdan Yanardağ bile, “%5 oyu olan bir partinin sloganı, işareti” olarak gördü ki kınıyorum. Bundan sonra “Tele 1”’i seyrederken bir kez daha düşüneceğim.

Beyler, Bozkurt sadece Türkiye’de MHP ve ülkücü-milliyetçilerin, bir partinin, bir ideolojinin değil pek çok Türk coğrafyasında kullanılan asil Türk milletinin sembolüdür.

Komşumuz Azerbaycan’dan Kazakistan’a, Gagavuzya’dan Tataristan’a geniş bir coğrafyada Türklerce kullanılan Türklüğün sembolüdür.

Fransızların sembolü Horoz, Almanların sembolü Kartal bu ülkelerin formalarına bile işlenirken; Türkün sembolü Bozkurt’a bu alerjiniz nereden kaynaklanıyor?

Bozkurt Ergenekon Destanı’nda karşımıza çıkar, Atatürk’ün bastırdığı paralarda karşımıza çıkar, Petrol Ofisimizin sembolünde karşımıza çıkan bir figürdür.

Ayrıca Türk dünyasında yapılan pek çok kazıda da karşımıza çıkmıştır.

Almanların kartalı, Fransızların horozu, Avusturyalıların kangurusu sorun olmuyor ama Türkün özgürlük sembolü olan Bozkurt neden sorun oluyor?

Kaldı ki dünyadaki pek çok Türk lider de bozkurt işareti yapmış ve yapmaktadır.

Bütün bunları görmezden gelip, galibiyet sevinciyle göğsü kabaran, Türklüğü ile gurur duyan Merih Demiral’ın sevinç BOZKURTU, ülkenin başka gündemi yokmuş gibi, gündeme oturtuldu.

Bozkurt işareti yaptıysa kıyamet mi koptu, enflasyon mu fırladı, TL değer mi kaybetti, asgari ücretlilerin alım gücü mü azaldı?

Sahi hangisi zarar gördü?

UEFA gol sevincini Bozkurt işareti yaparak gösteren Merih Demiral’a soruşturma açmış, sanki oğlumun şeyinde.

Bu soruşturmaya karşı toptan Merih’in yanında olacağımız yerde biz hangi bağın türküsünü söylemekteyiz?

Ermeni olan, Arap olan, Filistinli olanlar ne olur azıcıkta Türk olun arkadaş!

Bu sembol işareti Sn. Erdoğan yapmadı mı?

Kılıçtaroğlu yapmadı mı,  rahmetli Demirel Aliyev ile birlikte yapmadı mı?

Bu işareti yapan, gönlü vatan diye atan binlerce ülkücü, bugün Bahçeli sayesinde her partide yok mu?

Benim önerin şudur: Sevgili Merih’i eleştireceğiniz yerde; cümle MHP’liler, CHP’liler, Zafer Partililer, İyi Partililer hatta AKP’liler ve de siyasetin her dalındakiler, ana muhalefet ise Avrupa’da gördüğü ilgiden yola çıkarak durumu; UEFA’ya ve Alman Dışişlerine anlatınız.

Bu konuda sıkıntınızda olmaz, partilerinize aldığınız Milliyetçi-Ülkücü arkadaşlar size bolca bilgi ve belge sunacaklardır. UEFA’ya şunu sorunuz; sahada HAÇ işareti yapan Batılı ve Hristiyan futbolculara da soruşturma başlattınız mı/ başlatacak mısınız? Türklük neden garip ve öksüz, biz bu kadar köksüz müyüz?

Merih’in soruşturmasını tez elden düşürünüz.

Bundan sonra da Türklüğünüze ve Türkün sembolüne sahip çıkınız.

Esen kalınız.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!