Nazım Peker
Nazım Peker

Ali Yerlikaya’nın Operasyonlarından Kimi AKP’liler Rahatsızmış

featured

Bir vatandaş olarak ben rahatsızlık duymuyor, bilakis ülkem adına seviniyor ve bu operasyonları destekliyorum ve acilen: Ülke genelinde bir “TEMİZ ELLER OPERASYONU” başlatılmasını istiyorum.  Dahası,” NEREDEN BULDUN YASASI” çıkmasını da arzu ediyorum. Bu operasyonları başarı ile yapan emniyet müdürlerimize, değerli polislerimize jandarma ve komutanlarımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını bekliyorum.

Basına düşen bu haber, beni oldukça endişelendirdi ve düşündüm:

Sn. Ali Yerlikaya ne yapıyor?

Sn. Yerlikaya neden yapıyor?

Sn. Ali Yerlikaya kimlere yapıyor?

Türkiye ne yazık ve ne düşündürücü ki, (muhalefet ve bu konunun uzmanlarınca) kara para aklama ve dünya mafya örgütlerinin rahat ettiği ve güvenle faaliyet gösterdikleri bir görünüm almak üzere idi.

  1. Soylu, bütün bu olup bitenleri ya görmemiş, bilmemiş ya da görmezden bilmezden gelmiş.

Türkiye döviz bulmakta zorlanmakta; en yüksek faizle bile bulma zorluğu çekmekte.

Neden dersiniz?

Sizin paranız olsa, hukukun siyasallaştığı, Anayasa Mahkemesi kararlarının bile uygulanmadığı, terör örgütlerinin faaliyet gösterdiği bir ülkeye yatırım yapar mısınız?

Ya da hukuksuzluğun hukuk olduğu bir ortama: güven duyar mısınız?

Sn. Yerlikaya, Cumhurbaşkanının da desteği ile bu makûs talihi kırmak, yolsuzluklarla, mafya ve çetelerle uğraşmak için çalışmakta.

Bakan olduğu günden beri, çeşitli isimlerle yaptığı baskın ve operasyonlarla, uluslararası yasa dışı bu unsurlarla amansız bir mücadele yürütmekte.

Değerli emniyet müdür ve polislerimizle, değerli jandarmamızla Türkiye’yi bu tür eylemlerden temizleme uğraşı vermekteler.

Yüzlerce mafya örgütlenmesi ve çeteler çökertilmekte.

Uluslararası aranan yüzlerce lider yakalanmakta ve adalete teslim edilmekte!

Bir Türk insanı olarak, Sn. Yerlikaya ve ekibine teşekkür ederim. Ali Yerlikaya’yı bu makama atayan Sn. Erdoğan’a da teşekkürler.

Umarım tekerine çomak sokulmaz da ülkem, bu pisliklerden temizlenir.

Bu güzel çalışmalar, AKP içinde bazılarını rahatsız ediyormuş. Neymiş fendim, her sabah Yerlikaya’nın mafya, çete operasyonları ile uyanıyorlarmış, Türkiye mafya-çete ülkesi imajıyla anılmaya başlanıyormuş.

Siz, Sn. Yerlikaya’nın bu çalışmalarını alkışlayıp, destekleyeceğiniz yerde neden rahatsız oluyorsunuz? Ülkenin uluslararası çetelerin cirit atmasıyla anılması daha mı hoş?

  1. Soylu’ya, “Sayın Soylu nedir bu rezalet?” diye hesap sorsanız ülkenin daha hayrına olmaz mı?

Yoksa sizlerde mi sarımsak yediniz de ağız kokunuzdan endişe ediyorsunuz?

Sn. Yerlikaya, bu operasyonları ülkenin geleceğinin daha aydınlık, daha güvenilir olması adına; yasa dışı çalışmalara, uluslararası kara para aklayanlara, çeşitli illegal oluşumlara karşı yapmakta.

Bir vatandaş olarak ben rahatsızlık duymuyor, bilakis ülkem adına seviniyor ve bu operasyonları destekliyorum ve acilen: Ülke genelinde bir “TEMİZ ELLER OPERASYONU” başlatılmasını istiyorum.  Dahası,” NEREDEN BULDUN YASASI” çıkmasını da arzu ediyorum.

Bu operasyonları başarı ile yapan emniyet müdürlerimize, değerli polislerimize jandarma ve komutanlarımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını bekliyorum.

Esen kalınız.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!