Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

Zaman Aşımı ya da Aşırımı

featured

Madımak ve Başbağlar katliamları da sıradan suçlar değil insanlığa karşı işlenmiş alnımızdaki kara bir damgadır. Parti ve görüş farkı gözetmeden bu davalar gereğince yapılıp takip edilmeli. Hele bir tip var ki Sivas katliamının elinde benzin bidonuyla en ön safta tekbirler getiren mahlûku Sayın Erdoğan yaşlılık ve hastalığı nedeniyle yetkisini kullanarak affedip özgürlüğüne kavuşturmuştu. Hapislerde binlerce yaşlı ve hasta mahkûm varken bu şahsa bin sene sonra bile sıra gelmez kanısındayım. Adalet sadece tabelalarda değil vicdan ve merhametlerdedir. Birgün herkese gerekebilir unutmayalım.

Ne demek zaman aşımı. Suçlu kaçsın gizlensin hayatını yaşasın, evlensin çoluk çocuğu olsun. Sonra ellerini kollarını sallayarak hiçbir olmamışçasına hatta alay edercesine topluma dönsün. Bazıları Madımak katliamında olduğu gibi kahramanca(!)karşılanıyor. Ne güzel…

Bu resmen ve alenen zamandan kaçırmak devletin zafiyeti ve ayıbıdır! Aksini iddia edenler mağdur ailelerinin yerlerine bir an kendilerini koysunlar. İsterse havada karada denizde kuş uçurtmayan güvenlik güçlerimiz uzaya kaçsalar bile bu canileri, katilleri bulmaktan acizler mi? Bu Türk güvenlik güçlerine en azından hadsizlik ve haksızlık olmaz mı?

Efendim kanunlardaki mevzuat böyle, maalesef elimiz kolumuz bağlı gibi bir nedene sığınmak dünyanın neresinde olursa olsun saçmalığın daniskası. Hiç kimse yada kurum bir başkasının acısını yıllarca ortada bırakıp zamanı gelince “Haydi koçum artık gizlenmene gerek kalmadı” diye ödüllendiremez(!)

Madımak ve Başbağlar katliamları da sıradan suçlar değil insanlığa karşı işlenmiş alnımızdaki kara bir damgadır. Parti ve görüş farkı gözetmeden bu davalar gereğince yapılıp takip edilmeli. Hele bir tip var ki Sivas katliamının elinde benzin bidonuyla en ön safta tekbirler getiren mahlûku Sayın Erdoğan yaşlılık ve hastalığı nedeniyle yetkisini kullanarak affedip özgürlüğüne kavuşturmuştu. Hapislerde binlerce yaşlı ve hasta mahkûm varken bu şahsa bin sene sonra bile sıra gelmez kanısındayım.

Adalet sadece tabelalarda değil vicdan ve merhametlerdedir. Birgün herkese gerekebilir unutmayalım.

 

KISA yazıYORUM

  • Son zamlar TBMM de sayın vekillerimizi de vurdu. Çikolata ikramlı Türk kahveleri 3,5 liradan 5 liraya çıktı. Yani sayın vekillerimize bir kahve keyfini çok görenlere yazıklar olsun
  • Boğaziçi üniversitesine muhalefet vekillerinin girişini yasaklayan Bay Naci iktidar vekillerine makamında plaket vermiş. Naci haklı sonuçta o koltuğa muhalefet oturtmadı.
  • Turhal millet bahçesi yemyeşil ve çok bakımlı. Yan tarafında Atatürk’ün kaldığı ev ve Turhal Meclisi viraneliğe terkedilmiş. Arasına yüksekçe bir yeşil duvar çevrilmiş. Utançlarını gizlemek için olsa gerek, ama onlarda utanma olsa bunu yaparlar mıydı? Sanmam.
  • Halkın tüm temel ihtiyaçları olan ÖTV ye zam gelirken, yat, elmas, pırlanta, kürkten hiç ÖTV alınmıyor. Yani kör tuttuğunu öper misali. Yönetenler zenginden değil fakirden vergi alırken keşke biraz gözlerini açıp kendilerini o koltuklara getirenlere baksalardı.
  • Avrupa’da vekil maaşları asgari ücretin 3-4 katı olurken bizde niye 14 katı İnsan sormadan edemiyor Vekiller 9 aylık değiller mi? Bal tutan parmağını yalar Türk atasözü ama vekillerimiz sadece parmaklarını değil maile olarak tüm bedenlerini yalıyorlar .

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!