Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

Yolunmuş Kaz

featured

Bir de akaryakıt zamcıklarından sonra binmekten korktuğumuz, pazara hastaneye giderken bindiğimiz arabalarımızın “Araç Muayene” soygunu var. Şimdilik gaz muayenesi hariç 1800 liracık. Yani emekli maaşının 1/5’i… Yahu bir profesörün devlet hastanesindeki muayene ücreti bile bunu yarısından az.

Dünyanın en pahalı ve kaplumbağalardan daha yavaş açılan İnternet için verilen paralar yetmez gibi %300-400 zam pardon fiyat ayarlanması geliyor.

Utanın desem ülkede utanılacak olay ve kişi varken onlara sıra ne zaman gelecek?

Evde internet var her odadan gönlü olunca çekiyor nazlı gelin. Yahu modemin yanında da internet bağlantısı olmaz mı? Yoksa modemin içine mi sokacaktık telefonlarımızı

Suç bunlarda değil elbette Eskiden kızı kendi başına bırakırsan ya davulcuya ya zurnacıya kaçar denirdi Şimdi meydanı vatandaşı rahat rahat yolsun diye bu firmalara bıraktınız.

Bir de akaryakıt zamcıklarından sonra binmekten korktuğumuz, pazara hastaneye giderken bindiğimiz arabalarımızın “Araç Muayenesoygunu var. Şimdilik gaz muayenesi hariç 1800 liracık. Yani emekli maaşının 1/5’i… Yahu bir profesörün devlet hastanesindeki muayene ücreti bile bunu yarısından az.

Ya “Sayaç okuma bedeli” ne demeli akıllara ziyan. Yahu, biz bir yerden hizmet alırken kasiyere de fiş okudu diye ayrıca bir para mı veriyoruz. Bir de okuyan elemanlar Oxford mezunu mu yahu…

Birçok ürün bedeli vergilerden daha az…

Durum tam kör tuttuğunu öper misali değil mi? Vatandaşın tüm bu yolunmalar uzaydan bile gözükürken Ankara’dan nasıl görülmez. Muhalif muhaliflere göre bu işlerde bir dümen varmış, değilse vatandaşın göz göre göre yolunmuş kaza döndürülmesinin izahı ne?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!