Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

Türk’ün Türk’ten Başka Dostu Yoktur

featured

Bize Arap milliyetçiliğini İslam diye sunan Arap sevdalılar onların gözlerinde bugün de MEVALÎ durumundalar unutmasınlar.

Dünya Müslümanlar Birliği Doğu Türkistan Uygur Türklerine Çin tarafından yapılan soykırımlar ve asimilasyonlar karşısındaki direnişini Çin’in bütünlüğüne karşı olduğunu belirtip kınadı… Yanlış mı okudum diye ikinci kez okudum, haber doğruydu. TBMM’de kahramanlar gibi karşılanan Mahmud Abbas aynı düşünceyi paylaşmış, Ermeni zulümleri karşısında sözde Ermeni soykırımını kabul edip desteklemişti. Aynı Abbas Kıbrıs’ta Rum kesimi yanında da yer almıştı…

Araplar İslamiyet’i 350 sene sonra kabul ettirilen Türklere MEVALİ deniyordu. Yani köle oldukları için malları ve eşleri Araplara helal(!)olanlar demekti.(Bu konuda dostum Nazım Peker çok değerli bilgiler vermişti)

Yine Muş’lu Akapeli yazar Müfid Yüksel şöyle buyurmuş: “Bu ülkeyi(Türkiye’yi)biraz Araplaştıracağız. Büyük şehirlerde Arap mahalleleri kuracağız.” Bu sözler bugün gerçekleştirilmiyor mu Akape tarafından? Sayıları on milyonu aşan bu Ensar-Muhacir kardeşliği(!)Türkiye için en büyük tehlike. Türkler öz yurtlarında üvey muamelesi görüyorlar. Değerli bir yazar on sene sonra Katarlılar patron, Suriyeliler müdür, Türkler işçi olacak derken gelecekteki durumumuzu net olarak belirtmiş.

Selçuklu ve Osmanlı devletlerinin yıkılışında devlet kademelerine getirilen Arap ve Arap sevicilerin rolünü unutmayalım. Eğitim sistemimiz çağdaş fen ve bilimden uzak. Unutmayalım bugün bir avuç İsrail milyarlık Müslüman devletlerini karınca gibi eziyor dünyada naklen yayın yaparak. Nedeni kalkınmanın ve güçlü olmanın yolu çağdaş eğimden geçtiğini bilmesi ve uygulaması.

Bize Arap milliyetçiliğini İslam diye sunan Arap sevdalılar onların gözlerinde bugün de MEVALÎ durumundalar unutmasınlar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!