Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

Recep Bey Neden Rahatsız?

featured

Recep Bey bir hafta sonra yaptığı bu memnuniyetsizlik açıklamasını Teğmenlerin Ordumuzda yeri yok diye sonlandırdı. Her Anıtkabir törenlerinde alana getirilen paralı askerler(!) neden Dik dur reis millet seninle tezahüratlarına burası kabir ,kabir de slogan atmak terbiyesizlik diye yetkilileri uyarmazken acaba Teğmenlerimizin ATATÜRKÜN ASKERLERİYİZ haykırışlarına mı alınmış?

Her fırsatta Başkomutan olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan Teğmenlerin mezuniyet törenlerinden hayli rahatsız olmuş. Nedeni Teğmenler o kılıçları kime sallıyormuş. Üstüne alınmasın o her mezuniyet töreninde yemin edilirken yapılan bir hareket. Bunu bilmemesini yoğun gündemlerine bağlamak istiyoruz… Fakat onlarca Danışmanı arasında bir Paşa Danışman neden yok bunun doğal bir hareket olduğunu söyleyecek.

Recep Bey bir hafta sonra yaptığı bu memnuniyetsizlik açıklamasını Teğmenlerin Ordumuzda yeri yok diye sonlandırdı. Her Anıtkabir törenlerinde alana getirilen paralı askerler(‘) neden Dik dur reis millet seninle tezahüratlarına burası kabir ,kabir de slogan atmak terbiyesizlik diye yetkilileri uyarmazken acaba Teğmenlerimizin ATATÜRKÜN ASKERLERİYİZ haykırışlarına mı alınmış? Biz Türkler sadece ATATÜRK’ÜN değil CENGİZ HANIN, ATİLLA’NIN, TİMUR’UN, ALPARSLAN’IN, FATİH’İN de ASKERLERİYİZ. Atatürk’ün askerleriyiz demenin nedeni yurdu işgal eden yabancı askerlerin üniformalarına karşı sivil halktan oluşan askerlerimize bunlar MUSTAFA KEMAL’İN ASKERLERİ diyen Anadolu insanın verdiği şanlı unvandır.

İsrail yayılmacı politikasını yakarak yıkarak katlederek uygularken Amerika Ege’de tatbikatlar yapıp Yunan sınırımıza silahlar yığarken Şanlı Ordumuzu yıpratmayalım. Bu olsa olsa İsrail ve Yunanistan’ın işine yarar. Keşke bu duyarlılığı Sayın Erdoğan Irak’ta askerlerimizin başına çuval geçirirken yapsaydı, neden bir nota vermediniz sorusuna “Ne notası müzik notası mı?” demeseydi.

Gün tüm siyasi ayrılıklara karşın birlik zamanı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!