Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

Narin Olayı

featured

Bu konunun başlarında Akape vekili Galip Ensarioğlu’nun dedikleri sorunun kilit noktası. Şöyle ki Ensarioğlu, “aileyi çok tanırım hepsi çok iyi insanlar, bazı bildiklerim var ama aile rahatsız olur” gibilerden açıklama yaptı. Sonra ağzından çıkanı kulakları ertesi gün duydu ve kendince(!) yeni bir açıklama gereği yapıp ortamı yumuşatmaya çalıştı… Bir köylünün “Burasının stratejik önemi var” demesini yetkililer pek dikkate almadı. Diyarbakır’ın yakın bir köy(Şimdinin Mahallesi’nde)nasıl stratejik olabiliyor?

Bu olay karşısında herkes yetkili ve hafiye olurken bende eksik kalmayayım deyip olayla ilgilenip şunları yazdım. Acaba bu olayın bu kadar uzatılması altında gizlenen bir şeyler mi var diye düşünenlerdenim. Örgüt-Tarikat-Siyaset şeytan üçgeninde kimler var?

Üç gün sonra bir ay oluyor Narin’in katil ve katilleri bulunamadı. Aslında Türk polisleri zanlıları bülbül gibi konuşturmakla(!) çok başarılıyken bu durumda devamlı yan ve geri paslarla kaleye gidilip gol atılamıyor futbol terimiyle…

Küçük köy halkı bir teknik direktörden taktik alıp, yalan/yanlış bilgilerle soruşturmayı bugüne kadar saptırmayı becerdiler(!)

Bu konunun başlarında Akape vekili Galip Ensarioğlu‘nun dedikleri sorunun kilit noktası. Şöyle ki Ensarioğlu, “aileyi çok tanırım hepsi çok iyi insanlar, bazı bildiklerim var ama aile rahatsız olur” gibilerden açıklama yaptı. Sonra ağzından çıkanı kulakları ertesi gün duydu ve kendince(!) yeni bir açıklama gereği yapıp ortamı yumuşatmaya çalıştı…

Bir köylünün “Burasının stratejik önemi var” demesini yetkililer pek dikkate almadı. Diyarbakır’ın yakın bir köy(Şimdinin Mahallesi’nde)nasıl stratejik olabiliyor?

Olay uzadıkça yalan/yanlış belki de doğru haberler de geliyor. Küçük Narin abisi ve birkaç kişinin ahırda silahlarla gördüğü için amca tarafından ölüm emri verildiği. Yine aynı kişinin dediklerine göre ahırın altında tünel varmış…Burası Türkiye “Olmaz Olmaz“.

Olay sonunda kabak 18 yaşından küçük birinin başına patlayacak diye düşünenler var, Vekil Ensarioğlu’nun dediği gibi aile tanınmış dürüst kişilerden oluşuyor sonuçta…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!