Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

İşten Çıkartılmalar

featured

Emekli ve az/asgari maaşların yetersizliği gündemden düşmezken binlerce işçinin korkusu durma noktasına gelen işyerlerinden çıkartılmak. Herkesin babası vekil değil ki TBMM’de işe girebilsin. Evet özelde çalışan binlerce işçi büyük bir korku yaşıyor haklı olarak.

Birileri Emine Hanım‘ın dediği gibi “şiir yazmıyorlar” ama şiir gibi yaşıyor. Onlarca aşçı garson ve her öğünde kırk çeşit yemekle beslenirken, Sayın Erdoğan her akşam sağlığı için manda yoğurdu, kestane balı ve Medine hurması yerken halkın çoğunluğu açlık sınırı altında yaşam savaşı veriyor.

Emekli ve az/asgari maaşların yetersizliği gündemden düşmezken binlerce işçinin korkusu durma noktasına gelen işyerlerinden çıkartılmak. Herkesin babası vekil değil ki TBMM’de işe girebilsin. Evet özelde çalışan binlerce işçi büyük bir korku yaşıyor haklı olarak.

Hayatının bir yılını işsiz geçiren bir baba olarak işsizliğin ne büyük dert olanlardan birisiyim.

Beyler yarattığınız sunî gündemlerle gerçekleri kapatmaktan vazgeçin. Yok sokak hayvanlarını nasıl öldürebiliriz yasası…Yok kadının kızlık soyadını kullanma hakkı… Yok seçimleri kaybedince yıllarca bitikmiş SGK prim borçlarınızı yeni seçilmişlerden faiziyle almak, haciz getirmek v.s.… En tehlikeli olanı da Recep Bey’in İsrail’e gireriz tehdidi

Mecliste oturmaktan, uyuklamaktan mabatları nasır tutan parmakları aldıkları emirle yorulan muhterem vekillerimiz 74 günlük izni hak ettiler.

Evet bizi bekleyen en büyük tehlike işgal edilmemiz, dilenci parası maaşlarımız kadar bu maaşı bile kaybetmek istemeyen binlerce çalışanımız. Zevki sefanıza biraz ara verip de halkın gündemine çözüm getirseniz çok şey mi istemiş oluruz.

 

HENÜZ DELİRTİLEMEDİKLERİMİZDEN MİSİN?

Memlekette acile psikologlara ihtiyaç var. Nedeni devlet hastanelerinde olmayan hizmet özelde 3.000 liracık… Halkın %70’i 17.000 lira ve altındaki paraya mahkûm edilirken hangi babayiğit bu parayı verebilecek? Herkes saray yalakası, teşvik alıp iş kuranlara vergi afları rutin olarak çıkartılırken, muhteremlerin “Vergi Vermeme Hürriyetleri“ne sahip değil. Makarnayla satılık vatandaş değil…

Ülke hızla TIMARHANE olma yolunda. Soygunlar, talanlar, işgaller ülkemizde Başkomutan Recep beyin yapmadığı bir savaş kalmıştı. Stepnesi ayakta zor duran Bahçeli şimdiden İsrail için savaş hazırlıkları yapmamızı buyurdu. Bence bu kahramanlar en ön saflarda yer alıp halka önderlik etmeli…

Yahu millet çıldırma noktasında. Neye el atsak elimizde kalıyor. Her gün bir, iki bazen üç kadın vahşice öldürülürken, trafik magandaları cinayetlerini iki üç hafta yatıp parayı veren düdüğü çalar hesabı dışarda faaliyetlerine devam ediyor.

Yüzlerce sorun çözülmeyi beklerken ağaların derdi(!) sokak hayvanlarının vahşice öldürülmesi. Yahu önce siz iki ayaklı sokak hayvanlarını itlaf edin. İnanın daha çok dua alırsınız…

Son olarak tedavilere önce bizi yönetenlerden başlanmalı. Onlar tedaviye olumlu yanıt verirlerse ülkenin psikolojisi düzelir, ülke tımarhane olmaktan daha az masrafla kurtulur. Meteliğe kurşun attığımız bu günlerde acil çözüm bu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!